Εκλογές στην Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Σταυρού

Αγαπητά μας μέλη,
σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σταυρού-Δ. Βολβης προσκαλεί τα μέλη του στην Αίθουσα Συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων ( ΛΙΜΑΝΙ ), το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα από τις 10:00 π.μ.έως και τις 18:00 μ.μ. για την πραγματοποιηση ανάδειξης του νέου Δ.Σ.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 είτε τηλεφωνικώς στο: 6948 178 068, η μέσω του e-mail της ένωσης : info@stavroshotels.gr αλλά και μέσω της σελίδας μας στο facebook : Holidays in Stavros.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας τους.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας, μας είναι απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσει η Ένωση μας την καλή πορεία της για τα καταλύματα μας και τον τόπο μας.

Με εκτίμηση ,
ΤΟ Δ.Σ.
ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.