Εκλογή μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Βόλβης και των μελών της Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής Επιτροπής

dimosΣτο δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Βόλβης, στο Σταυρό, στις 07 Σεπτεμβρίου του έτους 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μ.μ θα διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για την περίοδο 01//09/2014 – 28/02/2017 (2,5 έτη) .

Μετά την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλβης, θα ακολουθήσει η διαδικασία εκλογής δύο μελών (Δημοτικών Συμβούλων, ένας της πλειοψηφίας και ένας της μείζονος μειοψηφίας) του Δήμου Βόλβης, οι οποίοι μετά του Δημάρχου κ. Λιάμα Διαμαντή, θα εκπροσωπούν τον Δήμο Βόλβης, στις Γενικές Συνελεύσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας, για την επόμενη πενταετή Δημοτική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − ten =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.