Επίσκεψη στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας από Σέρβικη αντιπροσωπία

Προγραμματισμένη επίσκεψη στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας πραγματοποίησαν σήμερα, Σέρβικη αντιπροσωπία, με επικεφαλής την Κυβερνήτη Νις, κα Dragana Sotirovski.

Την κα Sotirovski, συνόδευε ο Διευθυντής του οργανισμού τουρισμού Νις, κος Uros Parlic, ο Πρόεδρος Σταυρού κος Γκολιδακης Χρηστος το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Σερβίας, το τηλεοπτικό κανάλι Νις καθώς και πλήθος Σέρβων δημοσιογράφων.

Στα Λουτρά τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της κοινότητος Νέας Απολλωνίας κος Βασίλης Κυριάκου και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρίας Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας, κος Ανέστης Γουρτζιλίδης. Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία σε συνέντευξη που δόθηκε στο κρατικό κανάλι της Σερβίας να προβάλουν και να αναδείξουν την περιοχή και τα Λουτρά.

Στη συνέχεια παρετέθει γεύμα προς τιμήν τους, ενώ στους δύο επικεφαλείς δόθηκαν αναμνηστικά δώρα δημιουργίας Made by Dorothy – Συρουχιδου Δωροθέα

Ιαματικά Λουτρά Νέας Απολλωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.