Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διακινητών στην Ασπροβάλτα

Δύο άνδρες, υπήκοοι της ΠΓΔΜ, συνελήφθησαν το πρωί, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη, στην Ασπροβάλτα. Οι κατηγορούμενοι ως διακινητές, ηλικίας 28 και 40 ετών μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο 13 Πακιστανούς, όταν στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού και στο ύψος των Κερδυλλίων, το όχημα έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς.

Οι τελευταίοι τούς έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά το αγνόησαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Σε αντίθεση με τον 40χρονο, που συνελήφθη άμεσα, ο 24χρονος διέφυγε πεζός, όμως ύστερα από αναζητήση, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο συλληφθέντες είχαν παραλάβει τους Πακιστανούς  από τον Έβρο, με σκοπό να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι διακινούμενοι, είχαν καταβάλλει προηγουμένως 1800 ευρώ, ο καθένας, για το ταξίδι έως την πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει στο Δελτίο τύπου η ΕΛ.ΑΣ ,  οι 2 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας, παράνομη μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.