Επιχορήγηση επιχειρήσεων “Μεταποίηση και Εμπορία στην Αλιεία”

aliia2η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΡΟΥ 2.3  «ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ»

Ενδιαφέρον  πρόγραμμα για τους επαγγελματίες της περιοχής του Δήμου Βόλβης, ιδιαίτερα γιατί περιλαμβάνει και εμπορική δράση  για επιχορήγηση επιχειρήσεων (ίδρυση, μετεγκατάσταση, επέκταση, εκσυγχρονισμός) ιδιωτικών, Συνεταιριστικών, Δημοτικών  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με ποσοστό 50% στον προϋπολογισμό έργου  για επενδύσεις στην Μεταποίηση και Εμπορία στον τομέα Αλιείας.

Κύρια χαρακτηριστικά: Πρόγραμμα «ανοικτό» με διαρκή αξιολόγηση και εγκρίσεις. Προϋπολογισμός έργου από 20.000 ευρώ. (Για ελαφράς μορφής μεταποίηση σε αλιευτικά σκάφη 5.000 ευρώ).

Ίδια συμμετοχή επενδυτού ΜΟΝΟ 5% του προϋπολογισμού. Δαπάνες κάθε είδους ακόμη και για αγορά οικοπέδου και μέσων μεταφοράς. (μοναδική περίπτωση προγράμματος με  προϋπολογισμό τέτοιων δαπανών).

Επιλεξιμότητα δαπανών για τεκμηρίωση ίδιας συμμετοχής ( υπό προϋποθέσεις) αναδρομικά από τον Αύγουστο  2012.

Επειδή το πρόγραμμα είναι “ανοικτό” σε δεύτερη προκήρυξη όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Τα προγράμματα αυτά επειδή θέλουν να  “κλείσουν” τους προϋπολογισμούς θα τρέξουν γρήγορα οσον αφορά αξιολόγηση, εγκρίσεις κ.λ.π.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για κάθε ενδιαφερόμενο εκτός από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου για το πρόγραμμα  www.alieia.gr  μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες και αρχική ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση και με τον  Κο  Δημητρίου  Γιάννη Σύμβουλο Επιχειρήσεων στα τηλέφωνα  6942239664,  2313018003,  ηλ. Ταχ. gdsp09@gmail.com

Του Συνεργάτη μας Δημητρίου  Γιάννη

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.