Ερωτήσεις προς το ΔΣ του Δήμου Βόλβης για το Πρόγραμμα τουριστικής προβολής 2016

erotimatikoΔημοσιεύσαμε εχθές το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου Βόλβης για το 2016 καθώς και τα πεπραγμένα για την τουριστική προβολή του δήμου κατά το έτος 2015. Διαβάζοντας το κείμενο ΕΔΩ μου δημιουργήθηκαν μερικά ερωτηματικά. Μπορεί κάποιος από το ΔΣ που ήταν παρών στην συνεδρίαση και το ψήφισε (ομόφωνα) να απαντήσει?

Ας αρχίσουμε με τον απολογισμό. Η μεγάλη έρευνα (παρ. 2 απολογισμού), δημοσιεύθηκε?

Περιείχε ερωτήσεις αξιολόγησης του βαθμού της ικανοποίησης των τουριστικών επισκεπτών και αν ναι, σε ποια θέματα εστίασαν?

Με βάση τα συμπεράσματα, ποιος σχεδιασμός έγινε για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος το 2016?

Αν υποθέσουμε ότι το 2015 υπήρξε αύξηση του αριθμού των τουριστών, σε σύγκριση με το 2014, ποια είναι τα αξιόπιστα και αδιαμφισβήτητα αριθμητικά δεδομένα που το επιβεβαιώνουν?

Είθισται, οι απολογισμοί να έχουν και αριθμούς (ίσως πρόκειται για “κουσούρι”!!), οπότε, η απουσία τους από τον απολογισμό του Δήμου Βόλβης, να υποθέσει κανείς ότι είναι ακόμη ένα σημείο στο οποίο καινοτομεί?

Αριθμοί, βέβαια, επιβάλλεται να περιέχει ο απολογισμός, ειδικά όταν αφορά τα χρήματα των δημοτών. Κι εδώ καινοτομία?

Πόσα ξοδεύτηκαν?

Πού ξοδεύτηκαν?

Ποια είναι τα αντίστοιχα αριθμητικά οφέλη?

Ποια τα ποιοτικά οφέλη?

Το ίδιο ισχύει για την συμμετοχή σε Διεθνή έκθεση, δυστυχώς!

Πόσο κόστισε η συμμετοχή?

Πόσοι ήταν οι επισκέπτες του περιπτέρου?

Υπήρχε σχετική οργάνωση για την καταγραφή των επισκεπτών του περιπτέρου, ώστε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων μητρώου, όπου θα στοχεύουν οι προωθητικές δράσεις των επόμενων ετών?

Τα ξενόγλωσσα έντυπα, πόσα αντίτυπα ήταν ανά γλώσσα, πόσο κόστισαν, που διανεμήθηκαν, πόσα διανεμήθηκαν?

Υπήρξε κάποιου είδους ελκυστική προσφορά στα έντυπα, έτσι ώστε να διασταυρωθεί και αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά τους, π. χ. κάποιου είδους διαγωνισμός με δώρα και προϋπόθεση την επίδειξη του εντύπου?

Ομοίως στο περίπτερο τουριστικών πληροφοριών, ποια είναι τα αποτελέσματα?

Υπήρχε υποδομή παροχής πληροφοριών για τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος άλλων δημοτικών κοινοτήτων πέραν των Σταυρού, Ασπροβάλτας και Νέων Βρασνών?

Η διαχείριση των χρημάτων που συλλέγονται από τους δημότες, τους επαγγελματίες και τους φορολογούμενους γενικότερα, δεν οφείλει να μετρά αν έπιασαν και πόσο έπιασαν τόπο?

Με ποιους διπλωμάτες έγιναν συναντήσεις, είναι εμπιστευτική πληροφορία?

Για τον προγραμματισμό 2016, θα υπάρξει ή υπάρχει, ένας έστω γενικός προϋπολογισμός ή βλέποντας και κάνοντας?

Να μην κουράζω τους επισκέπτες του Volvipress, όμως. Αν δοθεί απάντηση στα εύλογα ερωτήματα, τότε θα έχει νόημα να συνεχίσω.

Δημογέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.