Ερωτήσεις στον κ. Δημήτρη Στοίτσα

erotimatologioΚατά καιρούς λάβαμε από τους αναγνώστες μας διάφορες ερωτήσεις που απευθύνονται στου υποψηφίους των τεσσάρων συνδυασμών του Δήμου μας. Ο δικός μας ρόλος φυσικά δεν είναι να δίνουμε απαντήσεις που απευθύνονται σε άλλους. Έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις ερωτήσεις αυτές, να τις χωρίσουμε σε κατηγορίες και να τις δημοσιεύσουμε ελπίζοντας πως θα απαντηθούν.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας ή τις απαντήσεις σας είτε σαν σχόλια στο τέλος κάθε κειμένου είτε  σ αυτήν την φόρμα  είτε στις μεταφορτώσεις

Ξεκινάμε λοιπόν με ερωτήσεις που απευθύνονται στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Στοίτσα

Κ. Δημήτρη Στοίτσα σαν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

  1. Ζητήσατε από τη δημοτική αρχή να κινηθεί δυναμικά πάνω στους άξονες: της σωστής οργάνωσης των υπηρεσιών του δήμου, της εκτέλεσης των μικροέργων ανάπτυξης, της οικονομικής διαχείρισης με σύνεση και διαφάνεια?
  2. Πολιτευτήκατε με πολιτικές θέσεις, με τεκμηριωμένες προτάσεις, με θεσμικό έλεγχο στις πράξεις της διοίκησης για την καλύτερη λειτουργία της, την άσκηση γόνιμης, ουσιαστικής και εποικοδομητικής κριτικής στην δημοτική αρχή προς όφελος των συμφερόντων του Δήμου και όλων των δημοτών?
  3. Αναδείξατε όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ζωή των δημοτών, αλλά και το ίδιο το μέλλον του Δήμου?
  4. Αποκαλύψατε συμπεριφορές και ενέργειες της δημοτικής αρχής που δεν πληρούν καν τους όρους μίας σοβαρής, οργανωμένης και αποτελεσματικής Διοίκησης?
  5. Καταγγείλατε πρακτικές και αντιλήψεις αδιαφάνειας, προχειρότητας, σκοπιμοτήτων και «πελατειακού χαρακτήρα»?
  6. Προτείνατε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις αλλά και ολοκληρωμένες θεσμικές επιλογές στα υπαρκτά προβλήματα?
  7. Αναπτύξατε μηχανισμούς επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών για να μην ευδοκιμεί η παραπληροφόρηση και οι ψίθυροι?
  8. Λειτουργήσατε με την δέουσα συλλογικότητα?
  9. Ήσασταν συνεχώς όλοι παρόντες σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και σε συνεδριάσεις διαφόρων επιτροπών?
  10. Ενώ ήσασταν υποχρεωμένος βάσει νόμου να υποβάλλεται  ετήσια δήλωση για την περιουσιακή σας κατάσταση τι κάνατε? Δεν υποβάλλατε ή δεν την δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα του Δήμου?

Στην μέχρι τώρα προεκλογική σας εκστρατεία

  1. Έχετε να «εξοφλήσετε» κανένα γραμμάτιο στους μηχανισμούς όποιας εξουσίας?
  2. Έχετε  τάξει τίποτε και αν ναι τι και σε ποιους?.
  3. Υπόσχεστε ότι θα βάλετε το μυαλό σας, την πλάτη και όλες τις δυνάμεις σας για να πάτε τον τόπο μας μπροστά?
  4. Έχετε την γνώση, την πείρα και την θέληση να προσπεράσετε τις αναχρονιστικές τακτικές και αντιλήψεις και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πολιτών και τις απαιτήσεις της εποχής?
  5. Ανεξάρτητα του όποιου εκλογικού αποτελέσματος έχετε την θέληση να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους σημερινούς υποψηφίους για μια κοινή πορεία προς το καλό αυτού του τόπου?
  6. Είστε εναντίον της εγκατάστασης του εργοστασίου χρυσού?

Πιθανών να υπάρξουν και άλλες ερωτήσεις στην συνέχεια

10 thoughts on “Ερωτήσεις στον κ. Δημήτρη Στοίτσα

  1. Μάταια και επί μακρόν θα αναμένετε τις απαντήσεις απο τον κ.Στοίτσα.
    Η πολιτική συνέπεια επιβάλλει αν μη τι , το ελάχιστο να απαντήσει κάποιος εκ του επιτελείου του.
    Είναι εύλογα ερωτήματα που αφορούν την δράση του ως αντιπολίτευση , στην οποία βασίζει την υποψηφιότητα του.
    Αν πιστεύουν κάποιοι ότι δεν είχε συμμετοχή σε όλα αυτά που συνέβαιναν στον Δήμο μας είναι γελασμένοι.
    Γνώριζε, ήξερε, δεν τα κοινοποίησε.
    Παρέμεινε ήσυχος και αμέτοχος μεθοδεύοντας και δρομολογώντας την πολιτική του φιλοδοξία, επενδύοντας στα όνειρα των απλών Δημοτών που έχουν όραμα.
    Δεν μπορεί ένα μέλος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου να μην έχει δημοσιεύσει το Πόθεν έσχες.
    Θα νοικοκυρέψουν τον τόπο μας, επιβάλλοντας την νομιμότητα, γόνοι αυτοδιοικοιτικών τζακιών που έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο για την παραγραφή ποινικών αδικημάτων?
    Εδώ γελάμε….

  2. Μια ακόμη ερώτηση
    Κάποιοι λένε ότι λέτε εσείς στον κόσμο πως θα είστε στον δεύτερο γύρο και πως ο κ. Νανάκος θα ψηφίσει εσάς στον δεύτερο γύρο
    Κάτι τέτοιο ξέρω πως δεν το είπε ο κ. Νανάκος οπότε σας ρωτώ
    Αν το λέτε αυτό στον κόσμο (πράγμα ανέντιμο) από πού βγάζετε το συμπέρασμα αυτό? και αν είναι ο κ. Νανάκος στον δεύτερο γύρω που εγώ και άλλοι πολλοί το πιστεύουν εσείς θα βοηθήστε τον κ. Νανάκο να βγει δήμαρχος?

    1. Προσπαθειτε να κάνετε διάλογο στηριζόμενος σε αοριστίες και υποθέσεις?..κάποιοι..λένε…αν το λέτε αυτό…κ.τ.λ.Αυτό που κάνετε εσείς πως λέγεται?

  3. Εδω καποιοι εχουν στησει την προωθηση την προεκλογικη τους εκστρατια σε μια υποθετικη διοικηση , και σε ενα υποθετικο προγραμμα που είχανε.
    Και πανε ξανα να εκλεγουν με υποθετιο προγραμμα, εσενα σε χαλασε αυτο ειπε ο υποστηρικτης του νανακου.
    Ερωτησεις δεν βλεπω να απαντουνε.., κανενας,…

  4. Τι σχέση έχει το εργοστάσιο Χρυσού με τις εκλογές και το αναφέρετε; σκεφτήκατε πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν τις οικογένειες τους εργαζόμενοι σκληρά εκεί; Σε αυτους τι θα πείτε; Όλοι πρέπει ασχολούνται με τα δωμάτια; Γιατί ρωτάτε μόνο τον Δημήτρη για την επένδυση; Πως ζητάτε να συνεργαστείτε αν αναφέρετε τέτοια θεματα; Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  5. Αγαπητέ φίλε Λ.Α
    Με αφορμή το σχόλιο σου θέλω να γίνει κατανοητό όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε όσους μας τιμούν διαβάζοντας μας, είτε στέλνοντας μας τα σχόλια τους, τις παρατηρήσεις τους, και τα ερωτήματα τους.
    Το Volvipress Ήρθε για να μείνει. Τι σημαίνει αυτό?
    Δημιουργήθηκε εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, σωστά, όμως δεν δημιουργήθηκε για να καλύψει κάποιον υποψήφιο η κάποια συγκεκριμένη παράταξη, παρ όλες τις κακές γλώσσες που μπορούν να λένε ότι τους αρέσει.
    Δεν μας άρεσε ο τρόπος που τα τοπικά σάιτ ασχολήθηκαν με τα θέματα του Δήμου μας, έχοντας μονόπλευρη πληροφόρηση, αποκλείοντας την οποιαδήποτε αμφισβήτηση, η ζητώντας οικονομικά ανταλλάγματα , για αναρτήσεις κάποιων θεμάτων.
    Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα.
    Για να μπορεί ο καθένας να δημοσιεύσει την ανάρτηση του δωρεάν και ελεύθερα.
    Η σελίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά το πέρας των εκλογών, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, και όποιος και να είναι ο νέος Δήμαρχος.
    Θα είναι ο στενός επιτηρητής του έργου της νέας διοίκησης, όντας ο αυστηρότερος κριτής, παράλληλα με τα υπόλοιπα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.
    Κάποιοι βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα προσπαθώντας να μας κατατάξουν σε κάποια παράταξη, μην έχοντας επιχειρήματα σε όσα τεκμηριωμένα γράφονται.
    Λάθος, και αυτό αποδεικνύεται ότι πλην των υβριστικών μηνυμάτων ,όλα δημοσιεύονται.
    Όπως αναφέρθηκε σε άλλη δημοσίευση, οι ερωτήσεις επιλέγονται ανάμεσα σε αυτές που μας στέλνονται, από την δράση των υποψηφίων στα συμβούλια που μετείχαν , αλλά και από τις διακηρύξεις των θέσεων του συνδυασμού τους.
    Το εργοστάσιο Χρυσού είναι ένα θέμα που απασχόλησε πολλές φορές την κοινωνία μας. Χρησιμοποιήθηκε ως θέμα στην προεκλογική εκστρατεία, συνεπώς δεν είναι δικό μας εφεύρημα.
    Θέλουμε να γνωρίζει όλος ο κόσμος τις πάγιες θέσεις όλων των εν γένει υποψηφίων Δημάρχων .
    Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οικογένειες που ζούνε από κει, όπως γνωρίζουμε ότι υπήρξαν και υποψήφιοι που εκμεταλλεύτηκαν αισχρά την αγωνία αυτής της μίας θέσης εργασίας ,αυτών των ανθρώπων που παλεύουν για να επιβιώσουν οι οικογένειες τους.
    Δεν είναι επί του παρόντος να επεκταθώ στο θέμα του ορυχείου, θα υπάρξει ανάλογο άρθρο στο μέλλον.
    Ίσως να μην το έχεις αντιληφθεί, αλλά η ίδια ερώτηση, γίνεται σε όλους και όχι μόνο στον κύριο Στοίτσα.
    Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση περί συνεργασίας.
    Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο και ελπίζουμε να μας προτιμάς για την ενημέρωση σου και την ψυχαγωγία σου.
    Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση για την βελτίωση της ποιότητας και του επιπέδου, με μοναδικό γνώμονα τον προβληματισμό σας, αλλά και την ενημέρωση σας.

    Ένας εκ των Διαχειριστών.

  6. Τόσο πολύ σας ενοχλή το εργοστάσιο ? Θα μας βρητε εσεις δουλειά ? Κοιταξτε την τσεπη σας και το γεματο πορτοφόλι σας

  7. Μαυρος καβαλάρης σε ποιόν απ όλους τους υποψήφιους απευθύνεις τα ερωτήματα σου? Ρωτάω γιατί εμείς ρωτάμε τους δύο και θα ρωτήσουμε και στον τρίτο υποψήφιο. Μακάρι να πάρεις και εσύ και εμείς απαντήσεις.

  8. Προς Μαύρος Καβαλάρης

    Από όλο το σχόλιο μου αυτό κατάλαβες , ότι μας ενοχλεί το εργοστάσιο και η δουλειά σας?

    Η φράση που έγραψα ” Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οικογένειες που ζούνε από κει, όπως γνωρίζουμε ότι υπήρξαν και υποψήφιοι που εκμεταλλεύτηκαν αισχρά την αγωνία αυτής της μίας θέσης εργασίας ,αυτών των ανθρώπων που παλεύουν για να επιβιώσουν οι οικογένειες τους.” που έγραψα πιο κάτω δεν την κατάλαβες?

    Σας παρακαλώ, μάθετε ανάγνωση παιδιά, έλεος, δεν μπορούμε να εξηγούμε κάθε φορά τι θέλει να πεί ο ποιητής..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.