Ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά, δίνει ο δήμαρχος Βόλβης

liamas-sxoleioΜε αφορμή την αρχή της λειτουργίας των σχολείων, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς:

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας ότι το μέλλον της πατρίδας μας, θα πρέπει να στηριχθεί σε αυτές τις μαθήτριες και αυτούς τους μαθητές.

Η δική μας μέριμνα είναι να διαμορφώσουμε όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η μαθητιώσα νεολαία μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό, θα μπορέσουν απερίσπαστα να ασχοληθούν με την απόκτηση νέων γνώσεων και τη διάπλαση συνειδητοποιημένων πολιτών.

Και τη φετινή χρονιά, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε έγκαιρα και με αποτελεσματικότητα τις ανάγκες των σχολείων μας, σε αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Αποδείξαμε έμπρακτα, μέσα από την αξιοζήλευτη λειτουργία των σχολικών επιτροπών του δήμου Βόλβης, ότι ο τομέας της Παιδείας, έχει πρώτιστη σημασία για μας.

Απευθύνω κάλεσμα συνεργασίας, σε γονείς, εκπαιδευτικούς και τοπικές κοινωνίες, ώστε να προτάξουμε την καλή λειτουργία των σχολείων μας και να επιλύσουμε όποιο ζήτημα και αν προκύψει. Στο πλαίσιο, αυτό θέλω να διαβεβαιώσω, ότι ο δήμος Βόλβης ζητά διαρκώς απ’ όλους όσοι ευθύνονται για τη μεταφορά των μαθητών, να υπάρξει οριστική και άμεση λύση.

Εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και τους μαθητές μια εποικοδομητική χρονιά γνώσης καθώς και στους εκπαιδευτικούς, στέλνω ευχές για ένα δημιουργικό σχολικό έτος. Τέλος, εύχομαι στους γονείς και τους κηδεμόνες, καλή δύναμη και την ικανοποίηση της χαράς από την πρόοδο των παιδιών τους στον σχολικό στίβο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.