Η έπαυλη των νεκρών

η-επαυληΒιβλίο του Δημήτρη Δραγούνη. Ένα σκοτεινό μυθιστόρημα με μεταφυσικές αναζητήσεις που δίνει μία εξαιρετικά εύστοχη απάντηση για την προέλευση των απέθαντων.

Μια ασύλληπτα σκοτεινή και καλά φυλαγμένη αλήθεια, κάνει τον Μάρκο να αναζητήσει την υπόσταση της ακρίβειας της. Ξεκινά λοιπόν, ένα ταξίδι στο οποίο θα έρθει αντιμέτωπος με τις πεποιθήσεις του. Η διαδρομή, σαν κουβάρι, που στο ξετύλιγμά του αναδύονται αλλεπάλληλα εμπόδια, γεννά περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά, αποπροσανατολίζοντας τον από τον αρχικό του στόχο. Παρόλα αυτά, η δίψα του για γνώση τον βοηθά να φτάσει στην άκρη του νήματος, ώστε να εξακριβώσει την αλήθεια από εκεί που δεν το περίμενε ποτέ. Η αναζήτηση της αλήθειας, και τελικά η αποκάλυψή της, δίνει μία εξαιρετικά εύστοχη απάντηση για την προέλευση των απέθαντων.

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα φαντασίας που θέτει πολύ βασικά φιλοσοφικά ερωτήματα. Μπορεί να φαίνεται πως είναι μια απλή ιστορία με αρχή μέση και τέλος όμως δεν είναι έτσι… Ο κύριος Δραγούνης έχει μελετήσει, έχει κάνει έρευνα, έχει ασχοληθεί με το θέμα θρησκεία και οδηγεί τον αναγνώστη σε καινούργια μονοπάτια και όχι μόνο

Μετά την επιτυχημένη πορεία του βιβλίου στο εξωτερικό, οι Εκδόσεις Φυλάτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Δημήτρη Δραγούνη,
Η Έπαυλη των Νεκρών
Στην παρουσίαση θα μιλήσουν:
η διακεκριμένη συγγραφέας Σοφία Βόικου
ο υπεύθυνος γραφείου εκδηλώσεων Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης Βογδάνος Κώστας
ο Συγγραφέας και
ο Εκδότης
Η εκδήλωση θα γίνει στο καφέ Ζώγια Venizelou 1, Mitropoleos, 54624 Thessaloníki την
Τετάρτη, 4 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.