Η Ανατολή Κωνσταντινίδου στα Νέα Βρασνά

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Δημοτικές  Ενότητες  Ασσήρου και Ν.Βρασνών όπου πλήθος πιστών παρακολούθησαν τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των τοπικών Πολιούχων.

Η  Ανατολή Κωνσταντινίδου Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής Ν.Δ στη Β΄ Θεσσαλονίκης παρακολούθησε στη Δημοτική Ενότητα Ασσήρου τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέσθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά , Λητής και Ρεντίνης κ.κ Ιωάννη Τασσιά και στη συνέχεια ακολούθησε τη Λιτανεία της Εικόνας συνοδεία της μπάντας του Δήμου και του Στρατού.

Ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης παραβρέθηκε στην περιοχή των Ν.Βρασνών όπου μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Εικόνας με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου και του Στρατού.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία του οι Δήμαρχοι Λαγκαδά κ.Ιωάννης Καραγιάννης και Βόλβης κ.Λιάμας Διαμαντής. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της κάθε περιοχής συνέβαλαν στο εορταστικό κλίμα με τη συμμετοχή των χορευτικών και μουσικών τους τμημάτων.

Η Ανατολή Κωνσταντινίδου ευχήθηκε Χρόνια πολλά με υγεία και τύχη στους εορτάζοντες και σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων δύναμη στο έργο τους διότι μέσω της θρησκείας αναδεικνύεται ο πολιτισμός ,τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 23 Μαϊου 2017
Ανατολή Π.Κωνσταντινίδου
Εκπαιδευτικός
Δημοτική Σύμβουλος-τ.Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη
Πολιτευτής Ν.Δ Β΄Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three − two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.