Η απόφαση του οργανισμού Zeus Travel για ταξίδια προς την Τουρκία. Ανακοίνωση του κ. Νανάκου

Ο τουριστικός οργανισμός Zeus Travel, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ότι σταματάει τα ταξίδια προς την Τουρκία, καθώς, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού Θανάσης Νανάκος: «H πολιτική της Τουρκίας μονίμως δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους εδώ και αρκετά χρόνια…».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Νανάκου:

«Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο πρόγραμμα προς την Τουρκία. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται τη συγκεκριμένη χώρα. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκίας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους εδώ και αρκετά χρόνια… Εμείς δεν θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή… Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και στα ελληνικά νησιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.