Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μητροκτονία στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

peripolikoΈνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 54χρονος μαχαίρωσε την 83χρονη μητέρα του.

Φέρεται πως οι δυο τους είχαν κάποια διαφωνία που κατέληξε σε μητροκτονία. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σήμερα (18-09-2016), 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και «παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες της 18-09-216, σε διαμέρισμα, στην περιοχή της Μενεμένης, ο συλληφθείς, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 83χρονη, σύνοικο, μητέρα του έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε κ. Ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε.».

empisteutiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.