Θανατηφόρο τροχαίο στον Σταυρό του δήμου Βόλβης

atixima-stavrosΘανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα στο ύψος της διασταύρωσης Σταυρού με τραγική απώλεια ενός νέου άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στα 500 μέτρα από την διασταύρωση Σταυρού προς Βρασνά, διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ αυτοκίνητο. Οι οδηγοί δεν ήταν κάτοικοι του δήμου Βόλβης.

Στο περιστατικό έσπευσαν αμέσως και οι άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σταυρού οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διεξάγεται έρευνα από την Τροχαία Ασπροβάλτας.

olathessaloniki.com

1 thought on “Θανατηφόρο τροχαίο στον Σταυρό του δήμου Βόλβης

  1. Είμαι χρήστης του δρόμου και έχω παρατηρήσει τα εξής.Ίδιο ατύχημα με αυτό στα τέλη Αυγούστου, ίδιο σχετικά σημείο, μέρα, χωρίς κακοκαιρία με θανάτους.
    ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ο δρόμος τις δεκάδες νταλίκες που για λίγα ευρώ οικονομία στα διόδια σκοτώνουν κόσμο και αύριο και εμένα εσένα ή και πολλούς σε ένα λεωφορείο.
    Αφήνω την καταστροφή του οδοστρώματος χρυσή χορηγία των μεταφορέων και των κοντέϊνερς που μέσα στον Σταυρό νομίζεις και οδηγείς εκτός δρόμου. Δεν ξέρω αν το βλέπουν και άλλοι, αν θέλουν να αλλάξει κάτι κ.λ.π.
    Προτείνω και μια απλή λύση. Αν κοπεί ένα πρόστιμο τροχαίας για παράνομο παρκάρισμα σε έναν από αυτούς που αράζουν πάνω στον δρόμο κατά μήκος της περίφραξης του Lidl την ίδια ώρα οι ομογάλακτοι θα ειδοποιηθούν και θα αλλάξουν δρόμο. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Να αλλάξουν δρόμο.

    Δημητρίου Γιάννης Σύμβουλος Επιχειρήσεων
    τηλ. 6942239664,  2315521987

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.