Κατεδαφίζονται οι «Κυκλάδες» στα Νέα Βρασνά του δήμου Βόλβης;

kykladesΣύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα ο οποίος έλαβε υπόψιν εκτός των άλλων και την υπ’ αρ. 04/19-09-2013 Έκθεσης Αυτοψίας Αυθαιρέτου της Υπηρεσίας Δόμησης-Ελέγχου Κατασκευών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Λαγκαδά, φερόμενης ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου Παπαγερούδη του Αγγέλου, η οποία ευρίσκεται στα Ν. Βρασνά της Δημοτικής Κοινότητας Βρασνών της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Γεωργίου του Δ. Βόλβης, είναι θέμα ημερών πλέον η κατεδάφιση του αναψυκτηρίου «Κυκλάδες».

Το τμήμα που χαρακτηρίστηκε κατεδαφιστέο είναι η ξύλινη κατασκευή που βρίσκεται κάτω από τον πεζόδρομο.

Με την κατεδάφιση αυτή τελειώνει μια εποχή και μια Ιστορία. Η συγκεκριμένη ξύλινη κατασκευή λειτουργεί σχεδόν 25 χρόνια και ήταν το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης της νεολαίας όλης της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πλέον το υψηλό ενοίκιο που προέκυψε από δημοπρασία (νομίζουμε περίπου 40 χιλιάδες το χρόνο) είναι σίγουρο πως δεν θα μπορεί να αποδοθεί στον δήμο Βόλβης ο οποίος φυσικά δημοπράτησε την νόμιμη κατασκευή που βρίσκεται πάνω από τον πεζόδρομο των Νέων Βρασνών. Η μίσθωση λήγει το 2018

Πηγές: Έγγραφο διαύγεια 1

Έγγραφο διαύγεια 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.