ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ…

φιμώνωO τέως δήμαρχος και τα κομμένα δέντρα των Λουτρών
Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του τέως δημάρχου Λαγκαδά Γ. Αναστασιάδη στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο που ούτε λίγο ούτε πολύ επέρριψε ευθύνες στα μέσα  μαζικής ενημέρωσης του Λαγκαδά (αναφέρονταν κυρίως στο lagadas.net που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα) γιατί δεν ασχολήθηκαν με την κοπή των δέντρων στο Καβαλάρι, και δεν κατήγγειλαν τον κ.Καραγιάννη, ενώ αντίθετα όταν αυτός «κλάδεψε» τα δέντρα των Λουτρών ξεσηκώθηκαν όλοι εναντίον του.

Φαίνεται πως μετά από δύο χρόνια ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάλαβε ακόμα τι έκανε στα Λουτρά, τι έκοψε, τι κατέστρεψε, τι ασχήμια δημιούργησε στο όμορφο περιβάλλον των Λουτρών με εκείνη την παρέμβασή του. Για να μη του θυμίσουμε τα δέντρα που κόπηκαν από τη ρίζα χωρίς καμιά σοβαρή δικαιολογία. Και εν πάση περιπτώσει τότε δεν ξεσηκώθηκε μόνο ο κόσμος και οι φίλοι του περιβάλλοντος, αλλά και ο ίδιος ο Δασάρχης ο οποίος και κατήγγειλε το γεγονός υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του. (διαβάστε παλιότερο ρεπορτάζ τουlagadas.net εδώ )

Στην περίπτωση του Καβαλαρίου απ’ ότι ακούσαμε από τους αρμοδίους, το ίδιο τα Δασαρχείο έδωσε την άδεια της κοπής των δέντρων λόγω επικινδυνότητας (πτώση), με τη σύμφωνη γνώμη του τοπικού συμβουλίου.

Ας μη μέμφεται λοιπόν ο κ.Αναστασιάδης τα ΜΜΕ για την κριτική τους, αυτά ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους και να ενημερώνουν σωστά όταν και όποτε χρειάζεται. Σε αντίθεση με τον ίδιο που μπέρδεψε τους συμβούλους με την άστοχη τοποθέτηση του για το θέμα, με σκοπό να πλήξει το κύρος των τοπικών ιστοσελίδων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Σε θέματα Ενημέρωσης τα τοπικά Μ.Μ.Ε. πρέπει να δημοσιεύουν την αλήθεια για οτι πραγματικά συμβαίνει. Σε περιπτώσεις Αναδημοσίευσης εμείς σαν Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά πάντα βάζουμε πηγή εκτός κι άν έχουμε Δελτίο Τύπου. Τώρα στην προκειμένη περίπτωση το να κατηγορεί κάποιος ένα Μέσο για να κρύψει τα δικά του λάθη είναι το χειρότερο… και χειρότερο από όλα είναι να το κάνει επίσημα σε Δ.Σ. 

Εμείς καταδικάζουμε κάθε ανηλεή πράξη δυσφήμισης των Τοπικών Μ.Μ.Ε. του Δήμου Λαγκαδά. Η Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά αντιπροσωπεύει μόνο την Αλήθεια και όχι κάτι το μεμπτό . Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη.

Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά 

Παναγιωτίδης Γ. Παναγιώτης. 

eparxialagada.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + thirteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.