Κοινωνικός τουρισμός για χιλιάδες αγρότες

oga-asfalismenoiΑνακοινώθηκαν, τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας. Αιτήσεις στα ΚΕΠ όλης χώρας από τις 27 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου. Δείτε ποιοι δικαιούνται και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Από την ερχόμενη Τρίτη (27 Μαΐου) έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στα τρία προγράμματα της Αγροτικής Εστίας (πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, εκδρομικό πρόγραμμα, πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων), υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι συνολικές εκδρομικές δράσεις απευθύνονται σε 180.000 αγρότες.

Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερήλικων, οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης) και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι, παιδιά).

Για την υποβολή της αίτησης στα ΚΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής διακαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, βιβλιάρια υγείας ΟΓΑ θεωρημένα, ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχουν) ή απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.