Μετά από πόσα λεπτά παιχνιδιού αγοράζουν ο Cristiano Ronaldo Bugatti και ο Messi Ferrari;

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς είναι φυσικά το Μουντιάλ στη Ρωσία, όπου το παρόν δίνουν αν όχι όλοι οι περισσότεροι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου. Οι οποίοι θα δουν ενδεχόμενα μετά το τέλος των αγώνων και εφόσον έχουν πάει καλά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αυξάνονται και άλλο. Μέσω μιας μετεγγραφής ή μιας ανανέωσης συμβολαίου.

Κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών είναι τα σούπερ σπορ, γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα. Ξέρετε αυτά που ένας κοινός θνητός δεν μπορεί να τα αποκτήσει δουλεύοντας μιας ζωή ούτε από δεύτερο ή τρίτο χέρι. Για τους άσους του ποδοσφαίρου όμως η αγορά τους είναι μια απλή, πολύ απλή υπόθεση, ενώ κάποιοι, όπως ο Cristiano Ronaldo έχουν πλέον τόσα που άνετα μπορούν να χαρακτηρισθούν ως συλλέκτες.

Πόσο όμως χρειάζεται να ιδρώσει τη φανέλα ο CR7 για να αγοράσει μια από τις Bugatti της συλλογής του; Ή ο Lionel Messi μια Ferrari; H ιστοσελίδα kfzteile.de υπολόγισε με βάση τις αποδοχές των σταρ του ποδοσφαίρου, αυτές τουλάχιστον που είναι γνωστές καθώς θα υπάρχουν και άλλες που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, μετά από πόσα λεπτά στο γρασίδι μπορούν να πάνε στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία και να αποκτήσουν το super car των ονείρων τους.

Έτσι λοιπόν ο Cristiano Ronaldo έπειτα από 159 λεπτά παιχνιδιού, μετά από 3 ημίχρονα και 24 λεπτά δηλαδή, θα μπορούσε να ζητήσει αλλαγή για να πάει να πληρώσει τη Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse του. Για τη Chiron του ίσως θα έπρεπε να κάνει μερικά ακόμα λεπτά υπομονή, ενώ ο Lionell Messi χρειάζεται να δώσει το παρόν μόνο για 17 λεπτά προκειμένου να αποκτήσει την Ferrari F430 Spider του ή μια αντίστοιχη ολοκαίνουργια 488.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Neymar θέλει 10 λεπτά για την Ferrari 458 Spider και ο Γάλλος Pogba 29 λεπτά για τη Maserati Gran Turismo του, ενώ στον Πολωνό στράικερ Lewandowski έφταναν λιγότερα από 40 λεπτά προκειμένου να μπορεί να οδηγεί μία Ferrari F12 Berlinetta.

Ο Τoni Kroos απέκτησε μία Ferrari 488 GTB με 51 λεπτά αγώνα, ο David Silva μία Bentley Continental GT με 14 λεπτά, ο αμφιλεγόμενος τον τελευταίο καιρό για το στυλ παιχνιδιού του Sergio Ramos μία Mercedes-AMG GT S με 7,4 λεπτά, ο Vincent Company με 8,1 λεπτά, ενώ ο Ουρουγουανός Cavani, o αστέρας της Paris Saint Germain, ο Cavani αγόρασε μία Ferrari 458 Italia με λιγότερο από 14 λεπτά αγωνιστικής δράσης.

Γιάννης Σκουφής

CNN Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.