Μια τραγική κατάσταση στον δρόμο Αρέθουσας Βρασνών

arethousa-dromos1Λίγο πριν την κατηφόρα προς τη φτέρη υπάρχει ένα σημείο του δρόμου με σήμανση εδώ κι αρκετές εβδομάδες και μήνες. Η βλακεία, η αμέλεια και η ανικανότητα ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε βάρος της ασφάλειας του κάθε ανύποπτου οδηγού.

Ερασιτεχνικά επικίνδυνη θα χαρακτηρίζαμε και την τοποθέτηση «σήμανσης» απ την τροχαία (μόνη δικαιολογία η έλλειψη βενζίνης και εποπτικών μέσων σήμανσης)

Συγκεκριμένα:

Ελάχιστα μέτρα εκατέρωθεν του σημείου κινδύνου ξαφνικά αντικρίζεις 2-3 κώνους με μια ταινία σήμανσης .
Θέλει πολλή φαντασία για να σκεφτείς στην έξοδο των Βρασνών και της Αρέθουσας να τοποθετήσεις ανάλογη σήμανση στην πλευρά του δρόμου που οδηγεί στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ πλέον?

Σε συζήτηση off the record με αστυνομικό μας παρέπεμψε στην Δημοτική Αρχή…

Περιμένουμε από τον Δήμο κάποια κίνηση ενημέρωση αν και το πιθανότερο είναι να ακούσουμε κάτι ανάλογο με την επική δήλωση στο ΔΣ του Πρόεδρου για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών…ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ… ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ?

Στη συνέχεια μετά από ενοχλήσεις μας ο Δήμος εντός 48 ωρου φρόντισε να τοποθετήσει 3 πινακίδες. Οι 2 εξ αυτών στην έξοδο της Αρέθουσας και στην διασταύρωση Βρασνων και η τρίτη στο σημείο των αποχωματώσεων (δείτε εικόνα στο τέλος).

Είναι ευδιάκριτο η Δημοσιουπαλληλική τοποθέτηση και η μη χρηστικότητα τόσο των ελλιπών πληροφοριών όσο και η πρόχειρη σχεδόν εγκληματική τοποθέτηση που συντελεί στον εκνευρισμό και την δυσανασχέτηση των οδηγών.
Η Αποθέωση της εγκληματικής ανοργανωσιάς είναι η δυνατότητα που δίνεται στους οδηγούς να περνάνε από κει με δική τους ευθύνη μεν χωρίς όμως δε την σωστή τοποθέτηση απαγόρευσης με κώνους στο κάτω σημείο της ασφάλτου που καταρρέει .
Είναι θαύμα που ακόμα δε σκοτώθηκε κάποιος εκεί άλλα αν συμβεί  τα κροκοδείλια δάκρυα και η διαπιστωτικές δηλώσεις που μας συνηθίζουν οι Αναπαλαιωμένοι Δημοτικοί Άρχοντες θα είναι και πάλι στην επικαιρότητα.

Κείμενο φωτογραφίες:  Νίκος Δ. Αλβανός

arethousa-dromos2

1 thought on “Μια τραγική κατάσταση στον δρόμο Αρέθουσας Βρασνών

  1. Τραγικο.εσεις εκει στα δημαρχεια κ στις κοινοτητες φροντιστε ν κανετε και κατι οχι μονο να τρωτε δημόσιο χρημα.οι δρομοι της αρεθουσας εχουν να στρωθουν ασφαλτο δεκα χρονια.αμα χαλάσουμε τα αμαξια μας θα εθουμε στο δημο να μας αποζημιωσετε.τοσο ανικανοι ολοι πια?? Κανενας δε νοιάζεται για τίποτα? ??ντροπή να υπαρχουν τετοιες εικόνες εν ετη 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.