Ο Άρης Φωκάς: Eκδήλωση που έχει θέμα «Καλλιέργεια Βιομηχανικής Κάνναβης»

Κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων ξεκινά, αύριο, Παρασκευή ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τη διαδικασία ανοιχτού διαλόγου για θέματα που ενδιαφέρουν την περιφέρεια, στην οποία εκλέγεται.

Η πρώτη εκδήλωση που έχει θέμα «Καλλιέργεια Βιομηχανικής Κάνναβης», θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Λαγκαδά.

«Ο δρόμος για μια ‘πράσινη’ επανάσταση με βάση τη βιομηχανική κάνναβη θα μπορούσε να αποτελέσει μια παραγωγική κι εμπορική δραστηριότητα πρώτης γραμμής με μεγάλες εξαγωγικές προοπτικές» τονίζει ο κ. Φωκάς.

Ομιλητές στην εκδήλωση εκτός από τον κ. Φωκά θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Progress Advisors, Νίκος Γκιουζέλης και ο καλλιεργητής βιομηχανικής κάνναβης Αντώνης Τσίπης.

«Σκοπός των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο είναι να ενημερώσουμε τους Θεσσαλονικείς και δη τους κατοίκους της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, χωρίς στεγανά και αποκλεισμούς» τονίζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, υπογραμμίζοντας πως όλοι πρέπει να συστρατευθούμε, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα και να βρει το βηματισμό της μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.