Ο δήμος Βόλβης προχωρά σε μια ακόμα διανομή προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο δήμος Βόλβης προχωρά σε μια ακόμα διανομή προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και βρεφικών,  στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Δυτικό Τμήμα).

Η διανομή στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 13:30, στον Σταυρό (Αρβανιτοχωρίου 8).

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει  4,10 κιλά προϊόντα ΒΥΣ (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων και σκόνη για πλύσιμο ρούχων).

Επιπλέον, κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει 4 κιλά βρεφικά προϊόντα (κρέμα τύπου φαρίν λακτέ, κρέμα δημητριακών και γάλα μακράς διάρκειας) και από μια συσκευασία βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως των πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, ώστε να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλβης: 2397024427

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 20 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.