Ο Εσταυρωμένος «κλαίει» από τις εκλογές (βίντεο)

χριστοςΜε την ελπίδα ότι πρόκειται για θαύμα, πλήθος πιστών καταφθάνει τα τελευταία 24ωρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό Ασπρόκαμπος της Ορεινής Κορινθίας, ώστε να προσκυνήσουν και να δουν από κοντά τον Ιησού που «κλαίει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα « δάκρυα» πρωτοεμφανίστηκαν την ημέρα των βουλευτικών εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου. Μάλιστα, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος χθες επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, για να δει από κοντά την εικόνα του Εσταυρωμένου.

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ανέφερε ότι ο Εσταυρωμένος είναι έργο των αρχών του περασμένου αιώνα και αναφορικά με το υγρό που εκχέεται από το σώμα του Χριστού, είπε πως πρόκειται για ένα ελαιώδες και κολλώδες υγρό που δεν μυρίζει.

Αρκετοί από τους κατοίκους του χωριού περιφρουρούν πλέον με βάρδιες το ιερό της εκκλησίας και διαμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να μετακινήσει τον Εσταυρωμένο για οποιονδήποτε λόγο, ούτε καν για να εξεταστούν τα δάκρυα από τους επιστήμονες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

paraskhnio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.