Παίδες Βρασνών… εν τάξει!

pedia-vrasidasΤον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα Παίδων του 8ου ομίλου της ΕΠΣΜ έδωσε η ομάδα Παίδων του Βρασίδα Βρασνών στο γήπεδο των Νέων Βρασνών σήμερα το πρωί, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού, με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 3 – 3!

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και το θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ξεπέρασε τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού φιλάθλου!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αφού οι ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων δεν κατέληξαν σε κάποιο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν και συγκλονιστικό ως προς την διακύμανση του σκορ, ξεκίνησε με κυριαρχία του ΠΑΟΚ Σταυρού όπου σε διάστημα 15 λεπτών ευτύχησε να σκοράρει τρεις φορές. Όμως τα παιδιά του Βρασίδα έδειξαν χαρακτήρα, δεν τα παράτησαν και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος του αγώνα σε 3 – 3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία και το αναφέρουμε απλά ως ενημέρωση για αυτούς που δεν είχαν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο σήμερα. Σημασία έχει ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο, τσαγανό και αποκτούν την απαιτούμενη ποδοσφαιρική παιδεία που τόσο λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τον προπονητή μας Βαγγέλη Μητσόπουλο, η οποία μην ξεχνάμε βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα της και χρειάζεται την στήριξη όλων μας!

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές την ομάδας Παίδων για την σημερινή τους εμφάνιση και ελπίζουμε η επική τους ανατροπή να γίνει μάθημα και στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας για το πως αντιδρούν οι ΟΜΑΔΕΣ όταν το σκορ για διάφορους λόγους δεν τους ευνοεί! Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού, διοίκηση και προπονητή, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομής τους εδώ και χρόνια!

vrasidasvrasnon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.