Παράδειγμα Αρέθουσας: Μήπως έφτασε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας;

prinkaimeta“ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Ξημερωματα κυριακης (ημερα αγιας Παρασκευης) πηρε φωτια η στεγη της αιθουσας τελετων της εκκλησιας της ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ και καηκε ολοσχερως. Την ιδια ομως ημερα το απογευμα το πεισμα και εργατικοτητα πολλων εθελοντων κατοικων εφεραν το αποτελεσμα που βλεπετε. Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ σ ολους τους ακουραστους εθελοντες και εθελοντριες!!!”
Giannis Kilintaris

Σήμερα στους κατοίκους του δήμου Βόλβης κυριαρχεί ένα κλίμα χαμηλών προσδοκιών και μειωμένων απαιτήσεων («και λίγα να κάνουν ευχαριστημένοι είμαστε», «ας πάρουν κάποια μέτρα, έστω το ελάχιστο…έστω για επιμέρους πράγματα»). Μπορεί όμως η ζωή μας να αλλάξει προς το καλύτερο με μια τέτοια αντιμετώπιση;

Είναι πλέον γεγονός ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από τους συνειδητά γενικά (υπάρχουν εξαιρέσεις) αποτυχημένους “πολιτικούς” που μας κυβερνούν. Έφτασε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας! Πρέπει να πιέσουμε ως πολίτες , προς κάθε κατεύθυνση. Χρειάζεται να δράσουμε και να αντιδράσουμε. Να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να λειτουργήσουμε συλλογικά και αλληλέγγυα.
volvipress

ΠΡΙΝ
prin1

ΜΕΤΑ
meta1

ΠΡΙΝ
prin2

ΜΕΤΑ
meta2
φωτο από Giannis Kilintaris

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.