Παραίτηση Αντιδημάρχου και κατάργηση Αντιδημαρχίας Δήμου Βόλβης

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα τροποποιήθηκε παλαιότερη απόφαση που αφορά τον ορισμό Αντιδημάρχων, γίνεται αντικατάσταση ενός αξ’ αυτών λόγω παραίτησης, καταργείται η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης του πολίτη και προστίθεται η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βόλβης.

Παραιτήθηκε η μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης του πολίτη κ. Χατζή Μαρία και την νέα Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο κ. Καλούδης Ευστράτιος.

Όλοι οι Αντιδήμαρχοι βάσει νόμου είναι με αντιμισθία

Αρμοδιότητες Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Καλούδη Ευστράτιου

  1. Να εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αναφέρονται στα αντικείμενα και τις αρμοδιότητές του.
  2. Να προβαίνει σε ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις στο όνομα του Δήμου ύστερα από εξουσιοδότηση του Δημάρχου
  3. Την διάθεση και τον συντονισμό δράσης του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και την αποκατάσταση των καταστροφών στα όρια του Δήμου στα πλαίσια των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας
  4.  Για την Δημοτική ενότητα Απολλωνίας: A) Την ευθύνη της καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων Β) Την ευθύνη ευταξίας και καθαριότητας των παιδικών χαρών και των αθλητικών εγκαταστάσεων Γ) Την εποπτεία και τον έλεγχο για την παράνομη και ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων ή λυμάτων σε πρώην ΧΑΔΑ ή σε άλλους δημόσιους χώρους.
  5. Τον καθορισμό των όρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών και των εμποροπανηγύρεων και για την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων
  6. Της διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στον τομέα των αρμοδιοτήτων του
  7. Την εκπροσώπηση του Δήμου στα Δικαστήρια και ενώπιον κάθε αρχής
  8. Την έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων
  9. Την υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες

Όλες τις αρμοδιότητες των υπολοίπων αντιδημάρχων μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ και κάποιες τροποποιήσεις ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.