Πασχαλινά δέματα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά

Δέματα με βασικά είδη διατροφής ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανέμονται αυτές τις ημέρες σε οικονομικά αδύναμες και πολύτεκνες οικογένειες, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά. Κοινωνικός αρωγός στη συγκεκριμένη δράση είναι η «Bonatti J&P Άβαξ», κατασκευάστρια εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP.

Στη χθεσινή παραλαβή των πακέτων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Κοινοπραξίας ο κ. Γεώργιος Μάνης, Διευθυντής Έργου, ο κ. Χαράλαμπος Μαλανδράκης, Διευθυντής Περιβάλλοντος, Γης και θεμάτων Κοινωνικής Διαχείρισης και ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Bonatti J&P Άβαξ» και από τον Δήμο Λαγκαδά ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Μάρκου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσήρου κ. Φώτης Γουνιώτης.

Ο Δήμος Λαγκαδά παράλληλα με τις κοινωνικές παροχές που πραγματοποιεί με ίδια έξοδα, επεκτείνει την κοινωνική στήριξη προς τους συνδημότες  που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους.

Η διανομή των τροφίμων θα ολοκληρωθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα,  ώστε οι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά, να έχουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 11 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.