Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου « Αριστοτέλης»

omadaΠραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου « Αριστοτέλης». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν βραβεία στους αθλητές, στους αριστούχους μαθητές, τους παλαίμαχους αθλητές και πρώην παράγοντες του συλλόγου καθώς και στους χορηγούς του για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους.

Οι αθλητές από την πλευρά τους πήραν μέρος σε αγώνες καλαθοσφαιρικής επίδειξης καταχειροκροτούμενοι από όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Σταυρού .

O Πρόεδρος του «Αριστοτέλης» κ. Άγγελος Γκεμετζής επισήμανε πως σκοπός του συλλόγου είναι να μυήσει τα παιδιά στις αρχές και τα ιδανικά του αθλητισμού διαμέσου της διδασκαλίας του φίλαθλου πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενής άμιλλας. Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών, τους χορηγούς, τον Δήμαρχο Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) κ. Αθανάσιο Κωνσταντινάκη για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους.

Ο.Π.Α.Π. δήμου Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.