Προβολή δήμου Βόλβης σε αντιπροσωπεία Σέρβων αξιωματούχων και δημοσιογράφων (Φωτο)

Ολοκληρώθηκε ένα γεμάτο, δύσκολο, αλλά συνάμα καταπληκτικό τετραήμερο! Καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να προβάλουμε πολλά και σημαντικά σημεία του τόπο μας! Καταφέραμε να ” ενώσουμε” τα παραθαλάσσια χωριά, με την ενδοχώρα του δήμου μας , προβάλαμε ήθη έθιμα πολιτιστικά και θρησκευτικά δρώμενα της περιοχής μας!

Η αποστολή των ” σημαντικών” φίλων Σέρβων αποτελούνταν από την κυρία Dragana Sotirovski Κυβερνήτη της περιφέρειας του Niš με τον σύζυγό της Nikola Sotirovski, από τον κύριο Uros Parlic διευθυντή τουρισμού του Niš με την σύζυγο του, από δημοσιογράφους δύο ειδησιογραφικων portal και από δύο τηλεοπτικά συνεργεία, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι το RTS Σερβίας και από το K-CN TV!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των προαναφερθέν φίλων δημοσιογράφων, από τα τηλεοπτικά πλάνα που τραβήχτηκαν θα δημιουργηθεί ένα τουριστικό ντοκιμαντέρ και ένα ρεπορτάζ για τον αγαπημένο τόπο μας. Όλα αυτά χάρη στην στήριξη του Δημάρχου μας και χάρη της αγάπης – θέλησης του ”θείου” Rade Nikolić. Τα ” καλύτερα” έπονται!!

Chris Gkolidakis

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.