Σεμινάριο για την επικοινωνία γονέων και παιδιών

seminarioΕπίκεντρο τις σχέσεις γονέων και παιδιών, έχει το σεμινάριο με τίτλο «Επικοινωνία στην οικογένεια», που οργανώνει ο δήμος Βόλβης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Προφήτη και Γυμνασίου Προφήτη την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 19.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Προφήτη, με εισηγητή τον δημοτικό υπάλληλο Γεώργιο Λεωτόν, phd κοινωνιολόγο.

Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να συζητήσουν για τα θέματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά με τα παιδιά τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το γονεϊκό ρόλο.

Οι θεματικοί άξονες του σεμιναρίου είναι η σπουδαιότητα της ουσιαστικής επικοινωνίας στα πλαίσια της οικογένειας, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών και ο ρόλος των γονέων στο χτίσιμό της, ο καθορισμός ορίων στην οικογένεια, η ανάπτυξη – αναγνώριση – έκφραση συναισθημάτων, η μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και η διαχείριση των συγκρούσεων στην οικογένεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 − four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.