Σε εξαιρετική κατάσταση οι σχολικές μονάδες του δήμου Βόλβης

Σύσκεψη απολογισμού και προγραμματισμού για τις σχολικές μονάδες, με τη συμμετοχή διευθυντών σχολείων, σχολικών επιτροπών και του δημάρχου Βόλβης

Η άψογη λειτουργία των σχολικών μονάδων και η εξαιρετική συνεργασία του δήμου Βόλβης με τις διευθύνσεις και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων, πιστοποιήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, στον Σταυρό.

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Βόλβης, μαζί με τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκο Τσακίρη και Δημήτρη Βασιλάκη, συζήτησαν με τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, όχι μόνο τον απολογισμό της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και τις προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο.

Ειδικότερα για την τρέχουσα σχολική περίοδο, διαπιστώθηκε ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα οι σχολικές επιτροπές και οι δημοτικές υπηρεσίες, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα σε θέρμανση, προσβασιμότητα μαθητών κλπ. Οι κτιριακές υποδομές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έγινε ο πρώτος προγραμματισμός για την κάλυψη των αναγκών της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ευχαρίστησε θερμά όλους τους διευθυντές για την προσπάθεια τους στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων τους και τόνισε ότι η εξαιρετική κατάσταση των σχολείων για μια ακόμα χρόνια αποδεικνύει την άψογη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας, των γονέων και των κηδεμόνων με τον δήμο Βόλβης, προς όφελος των μαθητών. «Είμαστε συνεπείς στη δέσμευση ότι η παιδεία και τα σχολεία μας, είναι βασική προτεραιότητα του δήμου Βόλβης, και σε όσους επιχειρούν μικροπολιτικά παιχνίδια για τα σχολεία, τους προσκαλούμε να καθίσουν στα θρανία για να μάθουν την αλήθεια για την υποδειγματική λειτουργία των σχολικών μονάδων μας», τόνισε ο δήμαρχος Βόλβης. Ο κ. Λιάμας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την συνεισφορά τους στην εξαίρετη εικόνα των σχολικών μονάδων του δήμου και υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός στις δράσεις τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8 ΜΑΪΟΥ 2018

1 thought on “Σε εξαιρετική κατάσταση οι σχολικές μονάδες του δήμου Βόλβης

  1. Διαβάζοντας το τελευταίο δελτίο τύπου του δήμου Βόλβης για την συνεργασία με τις διευθύνσεις και τους συλλόγους των σχολικών μονάδων και την άριστη κατάσταση των σχολείων (πέρα από το “ατυχές γεγονός” που συνέβη πρόσφατα στο λύκειο Ασπροβάλτας) , αλλά και τα πολιτικά σχόλια που εμπεριέχει , θέλω να πω τα εξής.

    Μπράβο σας , όμως από πότε το αυτονόητο της διασφάλισης της θέρμανσης , της προσβασιμότητας των μαθητών , των κτιριακών υποδομών των σχολείων έγινε έργο και αντικείμενο προπαγάνδας και δελτίων τύπου?

    Γιατί δεν κάνετε ακόμη ένα δελτίο τύπου με τα τόσα αυτονόητα που λείπουν στους οικισμούς μας όλα αυτά τα χρόνια?

    Για τα σκουπίδια , τους άθλιους δρόμους , την απαξίωση των οικισμών , των ιαματικών λουτρών , της δευαβ , της επιλεκτικής πολιτικής που κάνετε και πολλά άλλα μάλλον δεν έχετε κάτι να πείτε.

    Θα πει κάποιος αυτά μπορούν , αυτά κάνουν , αυτά δείχνουν.

    Η απάντηση όμως είναι πως μας αξίζουν πολλά περισσότερα σαν τόπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.