Σταυρός: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις για Κύπρο και Ελλάδα

Στον Σταυρό του δήμου Βόλβης παρευρέθηκε την Κυριακή 12/11/2017 ο Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης για μία προγραμματισμένη εκδήλωση , με θέμα: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις για Κύπρο και Ελλάδα

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν, ο Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και ο εκδότης -συγγραφέας κ. Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος μίλησε για τις γεωπολιτικές προκλήσεις που επηρεάζουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος Β΄ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κ. Βράνος,. και ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Λιάμας.

….Η Ελλάδα, η Κύπρος , ο Ελληνισμός έχουμε ανάγκη από ένα μεγάλο όραμα που θα λειτουργήσει συσπειρωτικά ……, είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο εκδότης-συγγραφέας κ. Καλεντερίδης

 Σύμφωνα με τους διοργανωτές «η εκδήλωση παρουσίασε εξαιρετική επιτυχία, καθώς οι πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και προσοχή μέχρι το τέλος της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.