Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διατήρηση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 11:00 έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι, με αίτημα τη διατήρηση λειτουργίας του σε καθημερινή βάση.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Λαγκαδά, σε συνέχεια σχετικής επιστολής που απέστειλε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης με το ίδιο αίτημα, προς τη διοίκηση του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Η πιθανή κατάργηση λειτουργίας του καταστήματος ή η φημολογούμενη μερική λειτουργία του δύο μόνο ημέρες την εβδομάδα, θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην ταλαιπωρία χιλιάδων δημοτών, καθώς η συγκεκριμένη Τράπεζα εξυπηρετεί το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων Καλινδοίων και Κορώνειας, αλλά και κοινότητες της ορεινής Χαλκιδικής και του Δήμου Βόλβης.

Το θέμα θα συζητηθεί επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στις 17:30.

Ο Δήμος Λαγκαδά καλεί τους συνδημότες του και όλους τους τοπικούς φορείς των Δημοτικών Ενοτήτων Καλινδοίων και Κορώνειας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη διαμαρτυρία, με αίτημα τη διατήρηση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι σε καθημερινή βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.