Συνελήφθη στον Προφήτη 29χρονος λαθροδιακινητής

peripolikoΠρόκειται για 29χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου αλλά και δύο συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της Παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών από τα εξωτερικά σύνορα της χώρας προς το εσωτερικό.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος σε φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Ακολούθως, ακινητοποιήθηκε στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά δέκα (10) αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο (2) εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών. Σημειώνεται ότι, οι μεταφερόμενοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης της παράνομης μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, ένα tablet και χρηματικό ποσό.

seleo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.