Το δώρο του π. Αθανάσιου προς τους Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών

ikonaΈνας ταπεινός ιερέας, σεβάσμιος και αγαπητός απ’ όλους, ένας καθημερινός κοινωνικός συμπαραστάτης… αυτός είναι ο π. Αθανάσιος Θεοδωρούδης, εφημέριος της Ενορίας μας, που για ακόμη μια χρονιά πρόσφερε στο σχολείο μας, τις βασιλόπιτες για τους μαθητές του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου των Νέων Βρασνών, αλλά και για τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Ξεχωριστή στιγμή για τον Σύλλογο Διδασκόντων, το δώρο του π. Αθανάσιου προς τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, μία εικόνα του Χριστού Παντοκράτορα, που από σήμερα και στο εξής θα κοσμεί την Αίθουσα Διδασκόντων.

Πάτερ Αθανάσιε, ένα μεγάλο Ευχαριστώ από όλους μας για τη συγκινητική διάθεσή σας και να ξέρετε, ότι η ευχή σας αποτελεί στήριγμα και ελπίδα, στο δύσκολο έργο μας.

Στους τυχερούς που κέρδισαν το τυχερό φλουρί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο.

Σύλλογο Διδασκόντων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου των Νέων Βρασνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.