Τραγική εξέλιξη: Νεκρός ο ένας αγνοούμενος

Συνεχίστηκαν όλη τη νύκτα οι έρευνες, από χερσαίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στις παράκτιες περιοχές της λίμνης Βόλβης, για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων που αγνοούνται από χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Π.Υ., με το πρώτο φως της μέρας συμμετείχε και η πενταμελής καταδυτική ομάδα της 2ης ΕΜΑΚ, η οποία είχε διακόψει τις έρευνες μόλις έπεσε το σκοτάδι..

Οι άτυχοι ψαράδες, 40 και 70 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν σε βάρκα η οποία ανατράπηκε. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι πολύ δύσκολο καθώς ο πυθμένας είναι αμμώδης και τα νερά της λίμνης σκούρα.

Στις 16:50 η Πυροσβεστική Υπηρεσία με σύντομο μήνυμα στο tweeter ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε νεκρός ο ένας εκ των δύο ψαράδων (ο 70χρονος). Η σορός του βρέθηκε εντός της λίμνης, κοντά στη Νέα Απολλωνία. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του δεύτερου αγνοούμενου.

1 thoughts on “Τραγική εξέλιξη: Νεκρός ο ένας αγνοούμενος

  1. Από πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα κοινωνικά δίκτυα της περιοχής, τα ονόματα των δύο άτυχων ψαράδων ήταν Ηλίας Καννέλης (ο 70χρονος) και Σπύρος Ντανταρής (ο 40χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 18 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.