Υποβολή παραίτησης κ. Βάσως Πολυζωίδου

vaso2Προς τον κ. Δήμαρχο Βόλβης, τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης.

Υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βόλβης.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σ΄αυτήν την απόφαση μου επιγραμματικά είναι οι παρακάτω:

-Από την αρχή της θητείας του οργάνου αυτού, επιφορτισμένου με σημαντικές αρμοδιότητες, ορισμένοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και της αντιπολίτευσης, απείχαν συστηματικά από τις συνεδριάσεις της μη θέλοντας να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που πιθανά θα τους έφερναν απέναντι σε κάποιους δημότες.

-Αντίθετα, υπήρχαν κάποιες φορές «επιλεκτικά» παρουσίες σε ορισμένα θέματα.

-Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι απουσίες αυτές γενικεύθηκαν και μάλιστα και μετεκλογικά , παρά το γεγονός ότι μέλη της επιτροπής είναι δημοτικοί σύμβουλοι που επανεκλέχθηκαν στις τελευταίες εκλογές, έχοντας «νωπή» την εντολή των δημοτών να τους εκπροσωπήσουν.

-Τα μέλη της Επιτροπής ποιότητας ζωής παραπέμπονται για παράβαση καθήκοντος και βαριά αμέλεια ,γιατί δεν αφαίρεσε η επιτροπή τις άδειες από 2 νυχτερινά μαγαζιά της Ασπροβάλτας. Με κατάπληξη είδα στην κλήση τον απίστευτο αριθμό μηνύσεων που υποβλήθηκαν εναντίον τους, που τουλάχιστον εγώ δεν ενημερώθηκα ποτέ. Αυτά τα διαχειριζόταν απ΄ότι φαίνεται η πλειοψηφία του Δήμου , για λόγους που αυτή γνωρίζει.

Επειδή λοιπόν, ούτε είχα , ούτε θα έχω στο μέλλον καμία σχέση με οποιασδήποτε μορφής συμφέροντα , παραιτούμαι από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Βόλβης.

Η υπεράσπιση των συλλογικών και δίκαιων συμφερόντων των δημοτών θα εξακολουθήσει να γίνεται από την μεριά μου, από την θέση της Δημ. Συμβούλου.

http://laikisuspeirosivolvis.blogspot.gr

7 thoughts on “Υποβολή παραίτησης κ. Βάσως Πολυζωίδου

  1. Σκάνδαλο? Ποια είναι τα 2 νυχτερινά μαγαζιά της Ασπροβάλτας? Ποιες οι ποινές για τα αδικήματα?

  2. Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

    1) Χατζή – Τζιβελέκη Μαρία, πρόεδρος Ε.Π.Ζ.
    2) Πολυζωϊδου Βασιλική, τακτικό μέλος
    3) Βασιλάκης Δημήτριος, τακτικό μέλος
    4) Ουζούνης Αστέριος, τακτικό μέλος
    5) Ζαφειρίου Κων/νος, τακτικό μέλος
    6) Μπαλατσός Ευάγγελος, τακτικό μέλος
    7) Δεμερτζής Γεώργιος, τακτικό μέλος
    Μουρατίδης Κων/νος., α/μ μέλος

    Από τους παραπάνω δεν έχουν επανεκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι για την περίοδο 2014-2019 οι Ουζούνης Αστέριος και Μπαλατσός Ευάγγελος

  3. Υπάρχει ένα προηγούμενο για παράβαση καθήκοντος σε εφετείο. Ποινή φυλάκισης 15 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα έτος.

    Σε άλλη απόφαση Πειθαρχική ποινή αργίας ενός μηνός από τα καθήκοντά τους, επέβαλε με απόφασή του ο… Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

    Δηλαδή υπάρχουν δυο διαφορετικές διαδικασίες, η μια είναι η διοικητική διαδικασία από τον Γενικό Γραμματέα, και η δεύτερη διαδικασία είναι η ποινική διαδικασία που ακολουθεί.

    Για τα τα 2 νυχτερινά μαγαζιά της Ασπροβάλτας ας μας πει η κ. Πολυζωίδου.

  4. ψαχτήρι εννοείς μάλλον αν υπάρχουν οι Δηλώσεις των Περιουσιακών τους Στοιχείων. Αναρτημένες στην σελίδα του δήμου υπάρχουν μόνο των ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και
    ΧΑΤΖΗ-ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΜΑΡΙΑ

    Εσύ έχεις το όνομα γιατί βάζεις εμάς να ψάχνουμε; 🙂

  5. ολα στη φορα,για να γνωριζει ο κοσμος που παει και δινει τα λεφτα του . πιοι τα περνουν,και λειτουργουν καποια μαγαζια το καλοκαιρι.

  6. Ένα από τα παράπονα του δημάρχου Γαλαμάτη ήταν πως δεν τον στήριξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι. (Το ανέφερε και στους λόγους της παραίτησης του). Παρά τις συμβουλές ορισμένων να «πάρει» κεφάλια δεν το έκανε. Δήμαρχε Διαμαντή Λιάμα έχεις δεκάδες αναπληρωματικούς δημοτικούς συμβούλους. Την ηθική σου δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Πρέπει να αποδείξεις πως έχεις και θέληση και πυγμή. Πρέπει να αποδείξεις επίσης πως έχεις και ηγετικές ικανότητες. Κάθε κατεργάρης, αδιάφορος, τοπικιστής, ρατσιστής, ή ανίκανος πρέπει να πάει σπίτι του. Πριν να είναι αργά. Απέδειξε πως είσαι λαϊκός ηγέτης και τότε θα είμαστε όλοι στο πλάι σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.