Υποστηρικτικά Προγράμματα Άθλησης στον Δήμο Λαγκαδά

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 08:30-10:30 θα υπάρχουν καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) εξειδικευμένοι γυμναστές στο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά με σκοπό την άθληση των ενηλίκων δημοτών αλλά και τη συμβουλευτική υποστήριξη όσων προτιμούν για την άθλησή τους την άσκηση με φυσικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν τα εξής προγράμματα:

  1. Ενεργητική αναψυχή – άθληση με υπαίθριες φυσικές δραστηριότητες (υπαίθρια γυμναστική / βάδισμα / πρόγραμμα αεροβικής και ενδυνάμωσης στην ύπαιθρο)
  2. Υποστηρικτική γυμναστική αποκατάστασης μετά από μυοσκελετικές κακώσεις (για τους δημότες με μυοσκελετικά προβλήματα που επιθυμούν να γυμναστούν ή γυμνάζονται ήδη από μόνοι τους στο χώρο των Λουτρών).

Επίσης, ανακοινώνεται ότι θα υπάρχει γυμναστής από τη Δευτέρα 16 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαγυνών και ώρα 14:00-15:00 στο πλαίσιο του προγράμματος καλαθοσφαίρισης:

  1. Καλαθοσφαίριση στις αναπτυξιακές ηλικίες (παιδιά ηλικίας από 6 έως και 15 ετών).

Η συμμετοχή σε όλα τα ανωτέρω προγράμματα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΥΚΠΑΑΠ στο τηλ. 23940 20841

ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  σε θέματα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς  & Ανοιχτού Πανεπιστημίου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΚΟΥΤΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.