Φωκίων Φουντουκίδης και οι κόκκινες γραμμές του Ποταμιού

φωκιωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις κόκκινες γραμμές που βάζει το Ποτάμι για τη συνεργασία με στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανέλυσε στη συνέντευξη του στο Ράδιο-Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος με το Ποτάμι στην β’ Θεσσαλονίκης δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης.

«Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη, όχι ως φτωχός συγγενής αλλά ως μέλος της ευρωζώνης, αυτός είναι ένας αδιαπραγμάτευτος όρος. Το Ποτάμι είναι πολύ μακριά από αυτούς που κάνουν όνειρα με δραχμές ή αυτούς που φλερτάρουν με την ακροδεξιά ή τον σταλινισμό. Το Ποτάμι νιώθει ότι έχει συμμάχους τους λογικούς του ΣΥΡΙΖΑ και τους φιλελεύθερους της ΝΔ.» σημείωσε ο κ. Φουντουκίδης, «στα δύο κόμματα εξουσίας μιλάμε με αυτούς που δεν φορούν παρωπίδες και διαθέτουν θάρρος και κοινή λογική».

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει μεγαλύτερο «εθνικό θέμα» από την οικονομική εξάρτηση της πατρίδας. Διότι αυτό περιορίζει τις δυνατότητες χειρισμών σε όλα τα άλλα εθνικά θέματα. Και τα δανεικά δεν είναι λύση, τόνισε.

Φωκίων Φουντουκίδης
Δημοσιογράφος – Υποψήφιος βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης
Λεωφόρος Δημοκρατίας 57 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-537290 κιν. 6946-333578 f: φωκίων φουντουκίδης
fokion01@gmail.com Ιστότοπος: http://oraio2.wix.com/fokion

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.