Δήμαρχος Βόλβης για τη μεταφορά των μαθητών: Στο ίδιο έργο θεατές για μία ακόμη χρονιά

μεταφορά μαθητών“Δυστυχώς, για μία ακόμη χρονιά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές“, δήλωσε στον Alpha 96.5, ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, αναφερόμενος στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών της περιοχής.

“Θα ξεκινήσει μια νέα σχολική χρονιά, θα γίνει ο αγιασμός και θα πρέπει τα παιδιά να ξεκινήσουν τα μαθήματα και λεωφορεία για να μεταφέρουν”, τόνισε ο κ. Λιάμας και συνέχισε, λέγοντας, “πιστεύω για όλο το δήμο, μιλάμε συνολικά για 1.000 παιδιά”. Οι μαθητές δεν έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στο σχολείο με τα πόδια, καθώς, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, “τα σχολεία είναι μακριά. Τα σχολεία είναι στις έδρες των πρώην δήμων”.

“Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έγινε, οι ανάδοχοι είναι ελάχιστοι για ελάχιστα δρομολόγια”, υπογραμμίζει ο κ. Λιάμας και προσθέτει ότι έγιναν λάθη στους διαγωνισμούς, που τελικά ακυρώθηκαν, “με αποτέλεσμα, από τη μία, να έχουμε έναν διαγωνισμό ο οποίος δεν προσέφερε τίποτα, πολλά αδιάθετα δρομολόγια”. “Περιμένουμε τώρα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που να δίνει τη δυνατότητα παράταση των συμβάσεων ή καινούρια διαπραγμάτευση απευθείας”, προσθέτει.

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.