Αμφίρροπη μέχρι τέλους η μάχη των εκλογών στον Δήμο Βόλβης

volvi press

adiaforiaΠοτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αμφίρροπη η εκλογική μάχη στο Δήμο Βόλβης!

Πέραν του γενικότερου κλίματος αισιοδοξίας που καλλιεργείται από τα στρατόπεδα των υποψηφίων, όλοι σχεδόν παραδέχονται ότι τίποτα δεν έχει κριθεί! Είναι τόσο «θολή» η κατάσταση που ακόμα και το ποιοι θα είναι στον δεύτερο γύρο, δεν είναι σίγουρο.

Εν πολλοίς δηλαδή το εκλογικό αποτέλεσμα θεωρείται ανοικτό και ακριβώς για τον λόγο αυτό η μάχη θα δοθεί μέχρι την τελευταία ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες.

Ως εκ τούτου οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, με αποτέλεσμα να περιπλέκεται ακόμα η κατάσταση, για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Όπως είχε επισημάνει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η VolviPress αυτό που κυρίως περιπλέκει τα πράγματα, σε σχέση με τις εκλογές των προηγούμενων ετών, είναι η αδιαφορία του κόσμου.

Η έλλειψη ενδιαφέροντος, δεν αμφισβητείται από κανέναν και εξαιτίας της δεν δημιουργείται κλίμα, από το οποίο να προκύπτουν συμπεράσματα. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη δυσκολία συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων λόγω ακριβώς της αδιαφορίας για συμμετοχή στα κοινά με αποτέλεσμα ή να μην μπορέσει να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων συμβούλων κάποιος συνδυασμός ή να είναι μικρός ο αριθμός υποψηφίων στα ψηφοδέλτια.

Νικ

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση