Απαλλαγή από την καταβολή διοδίων

volvi press 0 Σχόλια

Στο σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» αναφέρονται τα εξής: «Το υπουργείο αποφάσισε την άμεση απαλλαγή των ανέργων από την καταβολή διοδίων σε όλο τον οδικό άξονα (670 χλμ.) με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Επίσης προέβλεψε την απαλλαγή από οκτώ σταθμούς για όσους κατοίκους των περιοχών πραγματοποιούν τοπικές μετακινήσεις.

Επίσης θα δημιουργηθεί ηλεκτρονικός κατάλογος κατοίκων και δικαιούχων απαλλαγής από την καταβολή διοδίων σε οκτώ σταθμούς για διαδημοτικές μετακινήσεις. Αφορά τους νομούς Θεσπρωτίας (για τον σταθμό Τύριας), Καστοριάς – Φλωρίνης (για τον σταθμό Ιεροπηγής), Ξάνθης – Κομοτηνής (για τον σταθμό Ιάσμου), Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης (για τον σταθμό Μέστης), Αλεξανδρούπολης (για τον σταθμό Αρδάνιου) και τους δήμους Μετσόβου (σταθμοί Παμβώτιδας και Μαλακασίου) και Παγγαίου (σταθμός Μουσθένης).

Για να απαλλαγεί κάποιος από την καταβολή διοδίων σε κάποιον σταθμό θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής ή ιδιοκτήτης επαγγελματικής εγκατάστασης σε κάθε περιοχή.

Σημειώνεται, ότι οι σταθμοί Θεσσαλονίκης, Ασπροβάλτας, Καβάλας και Στρυμωνικού που θα έπρεπε να λειτουργούν από τις 10 Οκτωβρίου δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί.

Μιλώντας την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στον Προφήτη ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, στα πλαίσια της παρουσίασης του προεκλογικού του προγράμματος, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: “Διεκδικούμε για τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Εγνατίας, την καθιέρωση εκπτωτικής κάρτας στα διόδια της Εγνατίας Οδού.” 

seleo.gr

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση