Απόφαση ΔΣ Δήμου Βόλβης για κατάθεση αγωγής κατά Φιλοζωικού Σωματείου Ασπροβάλτας

volvi press 0 Σχόλια

Στην συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλβης που πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό την 28/03/2018 ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ Σιάγκας Βασίλειος έκανε εισαγωγή εκτός ημερησίας θέματος λέγοντας τα εξής:

“Θέλουμε την έγκριση του σώματος για να χρησιμοποιήσουμε ένα δικηγόρο κατά των εκπροσώπων του Φιλοζωικού Σωματείου Ασπροβάλτας, διότι κατηγορηθήκαμε εγώ και ο Δήμαρχος για παράβαση καθήκοντος και χρειάστηκε να απολογηθούμε στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και στον Εισαγγελέα.

Κατηγορούμαστε ότι στο θέμα των αδέσποτων που είναι αρμοδιότητα του δήμου και δική μου προσωπικά σαν Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, ότι δεν έχουμε πράξει τα δέοντα, δεν έχουμε ξοδέψει ούτε ένα ευρώ για τα αδέσποτα και ότι κωλυσιεργούμε και δεν κάνουμε τίποτα με την δικαιολογία ότι δεν έχουμε λεφτά για τα αδέσποτα και κάνουμε άλλα πράγματα.

Πρόκειται για ψευδορκία γιατί αυτά έχουν κατατεθεί ενόρκως από τις κυρίες, έχουμε καταθέσει στον Εισαγγελέα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, που αποδεικνύουν και την ψευδορκία και την ψευδορκία και την συκοφαντική δυσφήμιση και την ψευδή καταμήνυση”

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία για την έγκριση. Μειοψήφησαν οι κ Πολυζωίδου Βασιλική, ο κ, Στοίτσας Δημήτρης και ο κ. Λασκαρίνης Γεώργιος

Αριθμός απόφασης 20/2018

Πλήρης κείμενο στο Διαύγεια

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση