Διαφημιστείτε Δωρεάν

Η Volvipress.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Έλληνες και ξένους αναγνώστες.

Εσείς είστε έμπειροι επιχειρηματίες με την ανάγκη να προωθήσετε την επιχείρηση σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σας δίνετε η δυνατότητα σήμερα να προβάλλετε την επιχείρηση σας στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Η διαφήμιση σας θα προβάλλεται σε όλες τις σελίδες μας για ένα μήνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο volvipress@gmail.com ή συμπληρώστε την φόρμα σ αυτήν την σελίδα https://volvipress.gr/επικοινωνία/

Εμείς θα δημιουργούμε (αν δεν έχετε δική σας ιστοσελίδα) μια πληροφοριακή σελίδα όπως πχ αυτή την οποία θα διαφημίζουμε με banner διαστάσεων 300χ250 (όπως φαίνεται στην δεξιά στήλη της σελίδας)

Σχόλια

5 thoughts on “Διαφημιστείτε Δωρεάν

  1. Καλησπέρα σας,Ονομάζομαι Μαύρος Άκης, κατοικώ στο Σταυρό και είμαι ιδιοκτήτης του http://www.newgame.gr, ενός gaming site το οποίο περιέχει καθημερινές ειδήσεις από την gaming βιομηχανία, παρουσιάσεις νέων τίτλων και αρκετό ακόμη υλικό.Θα μας ενδιέφερε η δωρεάν διαφήμισή σας, για να γίνει γνωστό το site μας και στον Δήμο Βόλβης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,Άκης Μαύρος

  2. Καλημέρα! Θα μας ενδιέφερε η δωρεάν διαφήμιση σας, διαθέτουμε κατάστημα Λευκών ειδών http://www.amara.gr το οποίο εξυπηρετεί όλη την ελλάδα και τον Δήμο Βόλβης. Πώς μπούμε να διαφημιστούμε σε εσάς ? Ευχαριστύμε για τον χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Skip to content