Διαφημιστείτε Δωρεάν

Η Volvipress.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Έλληνες και ξένους αναγνώστες.

Εσείς είστε έμπειροι επιχειρηματίες με την ανάγκη να προωθήσετε την επιχείρηση σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σας δίνετε η δυνατότητα σήμερα να προβάλλετε την επιχείρηση σας στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Η διαφήμιση σας θα προβάλλεται σε όλες τις σελίδες μας για ένα μήνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο volvipress@gmail.com ή συμπληρώστε την φόρμα σ αυτήν την σελίδα https://volvipress.gr/επικοινωνία/

Εμείς θα δημιουργούμε (αν δεν έχετε δική σας ιστοσελίδα) μια πληροφοριακή σελίδα όπως πχ αυτή την οποία θα διαφημίζουμε με banner διαστάσεων 300χ250 (όπως φαίνεται στην δεξιά στήλη της σελίδας)

7 thoughts on “Διαφημιστείτε Δωρεάν

  1. Καλησπέρα σας,Ονομάζομαι Μαύρος Άκης, κατοικώ στο Σταυρό και είμαι ιδιοκτήτης του http://www.newgame.gr, ενός gaming site το οποίο περιέχει καθημερινές ειδήσεις από την gaming βιομηχανία, παρουσιάσεις νέων τίτλων και αρκετό ακόμη υλικό.Θα μας ενδιέφερε η δωρεάν διαφήμισή σας, για να γίνει γνωστό το site μας και στον Δήμο Βόλβης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,Άκης Μαύρος

  2. Καλημέρα! Θα μας ενδιέφερε η δωρεάν διαφήμιση σας, διαθέτουμε κατάστημα Λευκών ειδών http://www.amara.gr το οποίο εξυπηρετεί όλη την ελλάδα και τον Δήμο Βόλβης. Πώς μπούμε να διαφημιστούμε σε εσάς ? Ευχαριστύμε για τον χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.