Δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο δήμο Θέρμης

volvi press 0 Σχόλια

Δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα διανεμηθούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, από τις 9.30 το πρωί έως τις 13:30 μετά το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης. Είναι η δεύτερη ανάλογη διανομή. Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι είδη παντοπωλείου, χοιρινό κρέας, τυρί και λαχανικά. Οι διανομές γίνονται στο πλαίσιο της εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Στο Δήμο Θέρμης υπάρχουν περίπου διακόσιοι ωφελούμενοι. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ, που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ.

Σημειώνεται ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

ert.gr

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση