Με ανατροπή έληξε το ντέρμπι στον Δήμο Λαγκαδά

volvi press

karagiannisomilia2Ο Γ. Καραγιάννης αναδείχθηκε δήμαρχος για την επόμενη 5αετία, στέλνοντας τον αντίπαλό του σημερινό δήμαρχο Γ. Αναστασιάδη και την παράταξή του στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων ο κ. Καραγιάννης έλαβε ποσοστό 53,03% (17.478 ψήφοι), ενώ ο κ. Αναστασιάδης ακολούθησε με 46,97% (15.478 ψήφοι).
Στις εκλογές του 2010 ο κ. Αναστασιάδης είχε λάβει 52,55% (15.008 ψήφοι) και ο κ. Καραγιάννης 47,45% (13.551 ψήφοι).

Ο Γ. Αναστασιάδης
Με δήλωσή του ο σημερινός δήμαρχος παραδέχθηκε την ήττα του και τόνισε ότι «θα συνεχίζει με συνέπεια να δίνει τη μάχη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο».

Η δήλωση Αναστασιάδη είναι:
«Την πρώτη Κυριακή των εκλογών οι πολίτες του δήμου Λαγκαδά μας ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη με ποσοστό 40,74% και 14.578 ψήφους. Η επιλογή τους ήταν μια έμπρακτη αναγνώριση του έργου που παρήγαγε η παράταξη μας στη σύντομη δημοτική περίοδο που διοίκησε τον Καλλικρατικό δήμο Λαγκαδά. Σήμερα οι πολίτες του δήμου Λαγκαδά ανέδειξαν τον κύριο Καραγιάννη στη θέση του δημάρχου για την επόμενη δημοτική περίοδο. Η παράταξή μας σεβόμενη την ετυμηγορία των πολιτών θα συνεχίζει με συνέπεια να δίνει τη μάχη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο Λαγκαδά».

http://www.lagadas.net

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση