Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δ. Λιάμα από ΤΚ Βόλβης

volvi press

ipopsifioi-tk-volvisΗ Τοπική Κοινότητα Βόλβης, που έχει και την ίδια ονομασία –προερχόμενο από την παρακείμενη λίμνη Βόλβης- με τον δήμο, απαρτίζεται από τους οικισμούς Βαμβακιά, Μεγάλη Βόλβη, Μικρή Βόλβη και Ρεντίνα.

Με το συνδυασμό «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη» του υπ. δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την περιοχή της ΤΚ Βόλβης είναι οι:
Γεώργιος Λότσιος, αυτοκινητιστής, πρόεδρος ΤΟΕΒ και πρώην αντιδήμαρχος δήμου Ρεντίνας και Χρήστος Σαββόπουλος έμπορος, πρόεδρος Παιδικής Εξοχής Σταυρού και πρόεδρος Επενδυτικής Δήμου Βόλβης ΑΕ.
Υποψήφιοι σύμβουλοι για την Τοπική Κοινότητα Βόλβης, είναι οι:
Δήμητρα Βαποράκη (φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ), Απόστολος Παναγιωτίδης (συνταξιούχος, πρώην αντιδήμαρχος δήμου Ρεντίνας και νυν τοπικός σύμβουλος ΤΚ Βόλβης), Κώστας Σαμαράς (αγρότης, πρώην πρόεδρος ΑΣ Τρίτων Βόλβης), Δημήτρης Τσιάρας (συνταξιούχος).

(Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Δ.Τσιάρας, Γ. Λότσιος, Χ. Σαββόπουλος, ο δήμαρχος Βόλβης Δ. Λιάμας, Δ. Βαποράκη, Α. Γερουλάκου, Π. Μόσχος, Α. Παναγιωτίδης)

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση