Απάντηση προς ανώνυμο κάτοικο Βόλβης

Δεχτήκαμε ένα ανώνυμο σχόλιο, το οποίο φυσικά εγκρίναμε προς δημοσίευση γιατί από την αρχή η συντακτική ομάδα είχε αποφασίσει πως η σελίδα VolviPress πρέπει να είναι μια πηγή ανεξάρτητης πληροφόρησης και ένας χώρος όπου θα μπορεί ο καθένας, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, να γράψει τις απόψεις του αλλά και να σχολιάσει ακόμη και να κρίνει δημόσια πρόσωπα.

Την απάντηση μας αυτή θεωρούμε πως όχι μόνο πρέπει να την αναρτήσουμε σαν απάντηση στο σχόλιο του αλλά και να την δημοσιοποιήσουμε ώστε να αποτελέσει μια ξεχωριστή ενότητα για σκέψη, προβληματισμό αλλά και σχολιασμό.

Η απάντηση μας λοιπόν προς το σχόλιο του ανώνυμου που μπορείτε να το διαβάσετε σ αυτόν τον σύνδεσμο είναι η εξής:

Προς Κάτοικο  Βόλβης:

Πρώτα απ όλα εσείς εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία που σας προσφέρεται υπογράφετε ως κάτοικος Δήμου Βόλβης και όχι με το πραγματικό σας όνομα, συνεπώς μην στρέφεστε εναντίων των άλλων.

Είναι πολύ μικρή κοινωνία εδώ στον Δήμο Βόλβης και το ξέρετε προφανώς καλύτερα από όλους, ότι αν βγει  και γράψει κάποιος κάτι επώνυμα στιγματίζεσαι, και ας είναι και αλήθεια.

Δεύτερον είναι γνωστό ότι ο θιγόμενος, στην προκειμένη περίπτωση προφανώς υπονοείς τον Δήμαρχο,  παρακολουθεί τα πάντα και έχει και ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος που παρακολουθούν και προσπαθούν ακόμα και απειλώντας να φιμώσουν τον κόσμο όπως γίνεται και στην πραγματικότητα. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά το καταγγέλλει δημόσια είτε σε κείμενα είτε σε βιντεοσκοπιμένες ομιλίες ο κ. Δημήτρης Στοίτσας. Οι καταγγελίες είναι επώνυμες και συγκεκριμένες και ποτέ δεν διαψευστήκαν.  Σας αναφέρουμε χαρακτηριστικά την τελευταία του φράση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στο διαδίκτυο «Όσο απειλούν με Δυναμώνουν – Όσο συκοφαντούν με Ατσαλώνουν. Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο Δήμαρχος και οι συνεταίροι του δεν αντιπροσωπεύουν, το Ζωντανό Δήμο Βόλβης» Δ. Στοίτσας.

Το ίδια περίπου έχει καταγγείλει και η επικεφαλής του Συνδυασμού της Λαικής Συσπείρωσης η κυρία Πολυζωίδου.

Το ίδιο έχει κάνει και ο επικεφαλής του Συνδυασμού  Όλοι μαζί κύριος Γ. Νανάκος.

Δεν στράφηκε κανένας εναντίων τους και ήταν και επώνυμες καταγγελίες.

Δεν σας είδαμε να βγαίνετε και να υπερασπίζεστε με τόσο σθένος την «δυνατότητα των θιγομένων» να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Τρίτον τα πρόσωπα που κρίνονται με τα σχόλια στην σελίδα μας δεν είναι πλέον  κάποιοι ανώνυμοι ιδιώτες οι οποίοι μένουν αμέτοχοι. Αποτελούν πλέον δημόσια πρόσωπα και ως δημόσια πρόσωπα θα είναι ανοιχτά και προς την κριτική, είτε ανώνυμη, είτε επώνυμη. Είναι πρόσωπα που στα χέρια τους κρέμεται το μέλλον όλων μας και έχουμε κάθε δικαίωμα να μάθουμε εμείς, ως απλοί πολίτες, ποιοι είναι και τι είναι αυτοί που θα ορίζουν την μοίρα μας και θα αποφασίζουν για μας.

Τέταρτον η συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποιείτε από τους όρους που υπάρχουν στην σελίδα μας,  «Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο», θεωρούμε πως σκόπιμα αναφέρθηκε και την εκλαμβάνουμε ως ένα είδος απειλής για αυτούς που καταθέτουν εδώ τις απόψεις τους. Τους ανώνυμους χρήστες κανείς δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει. Η συγκεκριμένη παράγραφος αναφέρετε σε όσους είναι μέλη της σελίδας.

Και ρωτάμε:

Ποιος είστε εσείς ανώνυμε κάτοικε του Δήμου Βόλβης?

Ποιος είστε εσείς που απειλείτε κρυμμένος μέσα από την ανωνυμία σας?

Σας ενοχλούν οι φωνές δυσαρέσκειας, ανώνυμων έστω, μέσω  μίας ανεξάρτητης σελίδας, που αποκαλύπτουν την τακτική της φίμωσης που ασκείτε παντού?

Τόσες σελίδες φερέφωνα των διοικούντων υπάρχουν. Εκεί γιατί δεν σχολιάσατε για μεροληπτική και μονόπλευρη πληροφόρηση ?

Ας αναφέρουμε λοιπόν μερικές επώνυμες καταγγελίες

  • Δείτε στο τέλος αυτού του βίντεο τι καταγγέλλει ο κ Δ. Στοίτσας
  • Αναπάντητα ερωτήματα πχ
  • Σήμερα Μ.Τετάρτη, ξεκίνησα να γράψω ευχές προς όλους σας , για το Πάσχα. Η σκέψη μου όμως, ξεστράτησε και συνδύασε το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας. Μία ατελείωτη Σαρακοστή , μία Μεγάλη Εβδομάδα που διαρκεί 3,5 χρόνια. “Γραμματείς” και “Φαρισαίοι” που έκλεψαν την εμπιστοσύνη μας, διοικούν το Δήμο μας. Μας βούλιαξαν στο ψέμα τους, μας καθήλωσαν στο τίποτα. Και ίσως το χειρότερο απ΄ολα να είναι η προσπάθεια τους και σήμερα, να μας εξαγοράσουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Στενάχωρες σκέψεις , για μια στενάχωρη πραγματικότητα. Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις , διαψεύσεις ελπίδων , ψέμα, εξαγορά και φόβος.  Δημήτρης Στοΐτσας/ Dimitris Stoitsas
  • Το προεκλογικό μας πρόγραμμα δεν το αποτελούν ευχολόγια με ωραίες φωτογραφίες σε γυαλιστερά χαρτιά και ανέξοδα λόγια υποσχέσεων, ούτε ανακοινώσεις στο site του Δήμου μας για δήθεν δημιουργία γραμμής του δημότη και προεκλογικές ημερίδες για αγρότες, τους οποίους θυμήθηκαν λίγο πριν τις εκλογές και κάτω από τον πανικό της ήττας τους. . Δημήτρης Στοΐτσας/ Dimitris Stoitsas
  • Πολιτικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο Γ. Νανάκος http://nanakosg.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
  • Ένα διαχρονικό σκάνδαλο! Γεώργιος Νανάκος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης http://nanakosg.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html
  • Πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας? http://nanakosg.blogspot.gr/2014/02/blog-post_11.html

Αμέτρητες οι καταγγελίες. Ας σταματήσουμε εδώ γιατί στο τέλος θα κατηγορηθούμε για μεροληψία

Καλή Ανάσταση σε όλους

VolviPress

2 thoughts on “Απάντηση προς ανώνυμο κάτοικο Βόλβης

  1. Στο “ποιοι είμαστε” γράφεται ότι είστε μία ομάδα. Πού μπορούμε να βρούμε τα ονόματά σας;

    1. Θα βρεις απάντηση στο ερώτημα σου αν διαβάσεις και κατανοήσεις καλά το παραπάνω κείμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.