Παρουσίαση του Online Travel Guide of Strymonikos bay

volvi press 0 Σχόλια

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε τον Online Travel Guide
Ο strymonikos.net εδώ και 12 χρόνια (από το 2005) είναι η τουριστική πύλη της περιοχής μας. Εκατομμύρια επισκέπτες έχουν ενημερωθεί όλα αυτά τα χρόνια για τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας. Στην ουσία αποτελεί μια πολυσέλιδη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια του Στρυμονικού κόλπου!

Από τις 13/03/2017 ο Strymonikos Online διαχωρίστηκε σε δύο τμήματα:
1) στο www.strymonikos.net/portal όπου βρίσκουμε την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια
2) και στον νέο, ανανεωμένο εικαστικά & τεχνικά www.strymonikos.net όπου παρουσιάζεται ο Online Travel Guide of Strymonikos bay!

Ο Online Travel Guide είναι ένας ζωντανός τουριστικός οργανισμός ο οποίος:
a. Συστήνει τα τουριστικά μας θέρετρα Ασπροβάλτα, Νέα Βρασνά, Σταυρό και Παραλία Βρασνών, με μια ξεκάθαρη και Στοχευμένη τουριστική διαφήμιση – παρουσίαση
b. Διευκολύνει τον επισκέπτη να πραγματοποιήσει κρατήσεις μέσα από τις σελίδες του
c. Απαντάει σε εκατοντάδες απορίες – διευκρινήσεις τουριστών μέσω των σελίδων και προφίλ στο facebook.
d. Και το κυριότερο ψάχνει μελλοντικούς τουρίστες της περιοχής μας και καθημερινά (2-3 φορές την ημέρα) τους παρουσιάζει φωτογραφίες της περιοχής μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Βρίσκει δηλαδή πελάτες για τα καταλύματα του! Δεν μένει απλώς στην διαφήμιση τους αλλά προχωράει και ένα βήμα παραπάνω!

Παρουσιάζεται στα Αγγλικά και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν μεταφράσεις σε άλλες 4 γλώσσες(Σέρβικα, Βουλγάρικα, Ρουμάνικα και φυσικά Ελληνικά.

Σκοπός της καινούριας μας ιστοσελίδας είναι η προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας και για τον λόγο αυτό έχουμε ήδη αναπτύξει προφίλ και σελίδες παρουσίασης απευθυνόμενες σε Σέρβους, Βούλγαρους, Ρουμάνους στο facebook και έπεται μεγάλη, δυναμική και κυρίως στοχευμένη συνέχεια!

Δεν είμαστε απλά ένας διαφημιστικός ιστότοπος – αλλά ένας ζωντανός τουριστικός οργανισμός που θα προωθεί συνεχώς την περιοχή και τα ξενοδοχεία!

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!

Με εκτίμηση
Τάζογλου Σοφία

Για διαφήμιση στον Online Travel Guide επικοινωνήστε μαζί μας:
info@strymonikos.net
6932242277
facebook profil
facebook page

 

Σχόλια

Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση