Σύσταση ομάδας εργασίας για την “Υπόθεση Βόλβης”. Ερωτήσεις

secretΜε απόφαση του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα δημιουργείται ομάδα εργασίας που θα έχει σαν σκοπό την οργάνωση και την ορθολογική αντιμετώπιση των δυσχερειών και των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από τις δρομολογηθείσες κατά το παρελθόν διαδικασίες εκπόνησης μελετών κτηματογράφησης στους πρώην Δήμους Αρέθουσας και Εγνατίας αποτελούμενη από τους:
1) Τον κ. Ναούμ Βασίλειο (Ιδιώτη) ως Πρόεδρο
2) Τον κ. Καρακίτσο Απόστολο (Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών) ως μέλος
3) Την κ. Καπετανικόλα Ευαγγελία (Υπάλληλο – ΠΕ Πολ. Μηχανικών) ως μέλος

Έργο της ομάδας εργασίας είναι:
1) Η άμεση καταγραφή των προβλημάτων και των δυσχερειών που έχουν παρουσιαστεί κατά την διαδικασία ανάθεσης των μελετών κτηματογράφησης στους πρώην Δήμους Αρέθουσας και Εγνατίας.
2) Η συνεχής εποπτεία και επεξεργασία των θεμάτων που προέκυψαν και εξεύρεση λύσεων προς όφελος του Δήμου Βόλβης.
3) Η συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσιακές δομές του Δήμου Βόλβης για τον ορθολογικότερο συντονισμό των δράσεων και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει
4) Η υποβολή γραπτών εισηγήσεων και προτάσεων προς το Γραφείο Δημάρχου για την επίλυση ζητημάτων πάντοτε προς όφελος του δήμου.

Σταυρός 14/04/2015
Αριθμ. Πρωτ. 6.631
Αριθμ, Αποφάσεως: 102/2015
Δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια

Και ρωτάμε (σαν volvipress.gr) εσάς κ. Δήμαρχε, ή όποιον άλλον μπορεί να απαντήσει.

Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός την ομάδας αυτής;

1) Αν κάνει κάποιος αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας γράφοντας Υπόθεση Βόλβης ,  είναι σε θέση να διαβάσει και να καταλάβει, μέσα από τις δεκάδες δημοσιεύσεις που έχουμε κάνει σχετικά με αυτό το θέμα, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Και είναι πάρα πολλά.

2) Τώρα θα βρεθεί λύση; Όλα αυτά τα χρόνια γεμάτα ολιγωρία και αναβολές γιατί δεν προσπαθούσατε να βρείτε λύση εσείς ή/και οι προκάτοχοι σας, την στιγμή που ήταν γνωστό ότι το ποσό καθημερινά αυξάνεται; Τώρα το ποσό, που θα πρέπει να πληρωθεί σαν πρόστιμο μόνο για την υπόθεση αυτή, ξεπερνά τα 60.000.000 (60 εκατομμύρια Ευρώ) τα οποία θα πληρώσει ποιος; Πάντως σίγουρα όχι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρης, Δήμαρχος μίας πόλης του 1.000 000 κατοίκων και σίγουρα με πάρα πολλές ισχυρές πολιτικές γνωριμίες.

3) Σε τι είδους συνεργασία και δράσεις με τις Δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσιακές δομές του Δήμου Βόλβης αναφέρεστε, την στιγμή που η ασυνεννοησία και η αδυναμία συμβιβασμού των εμπλεκομένων όλο αυτό το χρονικό διάστημα ουσιαστικά οδήγησε σε αδιέξοδο την συγκεκριμένη υπόθεση με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να αποκαλέσει τους δικηγόρους του Δήμου Βόλβης Δικομανείς, και γνωρίζοντας προσωπικά τον κ.Μπουτάρη, είναι βέβαιο ότι σίγουρα το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο.

4) Τις γραπτές εισηγήσεις και προτάσεις της ομάδας προς εσάς Δήμαρχε θα τις δημοσιοποιήσετε;

Πιστεύουμε πως άλλοι είναι οι λόγοι δημιουργίας αυτής της ομάδας εργασίας. Πάντως όποιοι και αν είναι αυτοί οι λόγοι ευχόμαστε να οδηγήσουν στην λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος προς όφελος του Δήμου Βόλβης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.