Νέα Βρασνά: Συνάντηση με τον δήμαρχο του Dobrinishte Βουλγαρίας κ. Kitan Galchev

Με αφορμή των εορτασμό των Πολιούχων Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στα Νέα Βρασνά του δήμου Βόλβης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βρασνών στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων απέστειλε πρόσκληση στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Dobrinishte Βουλγαρίας για συμμετοχή του στις εκδηλώσεις η οποία έγινε αποδεκτή. Την αποστολή από το Dobrinishte Βουλγαρίας συνόδευσε και ο δήμαρχος της περιοχής.

Ο δήμαρχος Βόλβης θέλοντας να τιμήσει τον δήμαρχο του Dobrinishte Βουλγαρίας κ. Kitan Galchev καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, όσο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Βρασνών για την πρωτοβουλία του η οποία συμβάλλει στην προαγωγή και προώθηση του πολιτισμού και τουρισμού του δήμου μας, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης στα Ν. Βρασνά.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο δήμαρχος κ. Kitan Galchev από το Dobrinishte Βουλγαρίας και μέλη της αποστολής, ενώ από την πλευρά του Δήμου Βόλβης ήταν ο Δήμαρχος, κ. Διαμαντής Λιάμας ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Αθανάσιος Κωνσταντινάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βρασνών κ. Στέλιος Χρυσαφούδης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Βρασνών κ. Μελαχρούδης Γεώργιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν δώρα εκατέρωθεν και συζητήθηκαν θέματα για συνεργασία των δύο πλευρών σε επίπεδο τουριστικού, πολιτιστικού και όποιου άλλου ενδιαφέροντος που θα έχει σαν αποτέλεσμα την προβολή των δύο περιοχών.

ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.